Hozam, kockázat, RR – a Pingpong stratégia kapcsán

Interjú Horváth Gáborral - Stratégiáim - 2. rész
Horváth Gábor

Sokan a Pingpong stratégia megvásárlása mellett döntöttetek – köszönjük szépen bizalmatokat! Mindemellett kérdések is érkeztek, amelyek közül most egy nagyon fontosat  válaszol meg Gábor.

Érdekel a Pingpong stratégia
Írta: |2018-09-08T10:27:29+00:002017. december 20., szerda|Kereskedés|4 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

4 hozzászólás

 1. József 2017. december. 20. szerda - 18:44 - Válasz

  Teljes mértékben egyetértek a Gáborral, de azért a kevés tőkével rendelkezők se keseredjenek el, mert azzal is lehet kereskedni /ahol én vagyok 0,1 lot-al/ és csak idő kérdése, hogy a lassú pénzforgalom mikor teszi lehetővé a nagyobb kockázat vállalást. Ha ez éles számlán történik már /demózás után/, akkor mentálisan is helyére kerül az ember és idegileg is könnyebben vészeli át a kereskedéssel járó feszültséget. Legalább is én így vagyok!

 2. Budai László 2017. december. 21. csütörtök - 09:14 - Válasz

  Kedves Gábor!
  Általában egyet szoktam érteni az írásaiddal, de most nem. Ha valaki el akar adni egy terméket, legalább a legfontosabb mutatókat közölnie kellene. Aki még nem tudja, mi való neki, annak ugyan mindegy, de ha nekem a magas találati arány a megfelelő és este meg dél körül tudok ránézni, valamint nehezen viselem a 4%-nál nagyobb visszaeséseket a számlán, illetve szeretem, ha nem 4 veszteséggel kezdődik a trédem, akkor ez a fajta tájékoztatás kevés. Pont azért kellene közölni, hogy aki már tudja mit akar, annak legyen elég infó. Aki már kereskedik, annak meg teljesen fölösleges a fenti pszichológiai magyarázat, hiszen tudja magától is. Tehát, szerintem igenis kellenek a részletek. Engem például érdekelne egy napon túli DAX kereskedés napi max 2-szeri ránézésre, éves szinten 10-50 kötési/kiszállási lehetőséggel. Üdv: Laci.

 3. Mihály 2017. december. 28. csütörtök - 00:10 - Válasz

  Sziasztok! Egyszer már leírtam de valamiért eltűnt a szöveg. Szóval itt a fő problémát abban látom, hogy ha valaki megveszi a legkisebb expertet akkor annak fogalma sem lesz hogy mit csináljon és hogyan száljon be vagy ki. Igazából sokat nem tudok mondani hiszen nem ismerem a stratégiát. Egy tapasztalatot azért megosztanék veletek. Amikor valaki majd megvesz ezt az EA-t és elkezd vele kereskedni akkor ő majd azt fogja várni, hogy ez aztán majd megoldja az életét, és ha nem fog neki sikerülni akkor mindenki hibás lesz csak ő nem. Nem akarok én erre válaszokat kapni csak kérted, hogy véleményezzem és én így látatlan ban ennyit tudok most mondani.

  Üdv nektek és nagyon sikeres boldog új évet kívánok ! Misi

  • Radulovic Attila 2017. december. 28. csütörtök - 00:40

   Szia Misi!

   Köszi, hogy megírtad a véleményed. (Nem tudom, miért tűnt el a szöveg, de köszi, hogy még egyszer megírtad!)

   Röviden válaszolok:

   – Nem expertet kínálunk, hanem egy stratégia komplett leírását PDF-ben, a középső és a legmagasabb csomagban 1, illetve 2 hónapos támogatással, mely során utánkövetést biztosítunk – miért gondoltad, hogy expertet kínálunk?
   – A stratégia leírása igen részletes, minden ki- és beszállót, menedzselési módszert pontosan meghatároz. Ez alapján elsajátítható a stratégia. A napi szintű használat – mint minden más stratégiánál is – elősegíti a boldogulást.
   – A felelősség áthárítása klasszikus történet, köszi, hogy felhívod rá a figyelmünket – ha expertet kínálunk majd, akkor erre külön kitérünk majd (biztosan lesz, aki nem érti meg – tökéletesen igazad van).

   A jövőben is mindenképpen írj! Köszönjük még egyszer!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben