Radu és Horváth Gábor bemutatja:

Gondjaid vannak a bonyolult stratégiákkal, esetleg nincs még kipróbált szisztémád?

Mutatunk Neked egy remek kereskedési stratégiát, amit könnyen megtanulhatsz,
továbbá a segítségedre leszünk, ha mégis elakadsz!

A DAX M5 Pingpong stratégia

Mi ez a stratégia, és mit tud a támogatási rendszeretek?

Egyszerű és könnyen megtanulható szisztéma, a szabályai letisztultak, általa objektíven elemezhető a piaci mozgás, így nem állít eléd kérdéseket és dilemmát.

A támogatási rendszer abban segít, hogy az úton maradj. Műszaki és stratégiai kérdésekben is segítünk Neked, ha elakadnál valamiben.

DAX M5 Pingpong stratégia
 • Időt spórolhatsz
  Egy stratégia kidolgozása, tesztelése, gyakorlati próbája minimum hónapokba – vagy évekbe is kerülhet. Rettenetes mennyiségű időt tudsz megtakarítani azzal, hogy nem mész be a zsákutcákba.

 • Nem kell sokat várnod
  Gyakori pozíció nyitási lehetőség. Ha valamelyikről le is maradtál, nem kell idegeskedned, mert rendszeresen jönnek az új jelek – amelyekre ügyletet indíthatsz.

 • Valóban egzakt meghatározások
  Nem kell találgatnod, jósolgatnod és dillemáznod, hogy mikor mit tegyél. A szisztéma szabályai pontosak, nincs bennük ködösítés, mérlegelned sem kell a helyzeteket – csak tenni a dolgod a szabályok alapján.

 • Mindent tartalmaz a 20 oldal, amellyel A-tól Z-ig végig vihetsz egy kereskedést
  Konkrét belépési szignálok, stop és célár elhelyezés, pozíció menedzselés, kiszállás és javaslatok a kereskedést érintő időpontokra.

Egész pontosan mit fogsz találni majd
a PDF e-bookban?

A stratégia leírását lépésről-lépésre.
Elolvasod, értelmezed, és csinálod!

Részletes tartalomjegyzék:

 • 1. A stratégia lényege

 • 2. Szintek felrajzolása

 • 3. Belépési szignálok

 • 4. Szintek elesése

 • 5. Belépés függő megbízással

 • 6. Stop-loss elhelyezése

 • 7. Célárak

 • 8. Menedzselés és kilépés

 • 9. Lehet-e egymással szemben ügyleteket nyitni?

 • 10. Kereskedéssel kapcsolatos időpontok

Mutasd a csomagokat!

Hogyan segít Neked az utánkövetés?

Vagyis: mit értünk az utánkövetés alatt?

 • Élő kérdés-válasz webinárium 2018 januárjában

  Ha használni fogod a stratégiát, biztosan számos kérdés fel fog merülni benned. Ezeket teheted fel előzetesen e-mailben, vagy élőben a webinár folyamán – Gáborral pedig válaszolni fogunk rájuk.

 • Ez a lehetőség rendelkezésedre áll mindhárom csomagban.

 • Minden héten beszámolót kérünk Tőled

  Heti szintű kapcsolatban vagyunk Veled e-mailben, illetve heti fejlődési riporttal támogatjuk a felmerülő kérdéseidet, problémáidat. Gyűjtsd kérdéseidet és küldd el nekünk! A cél, hogy érezd: nem vagy egyedül!

 • Turbó csomagban 1 hónapon keresztül tudsz kérdezni tőlünk.

 • Az Exkluzív csomagban 2 hónapon keresztül tudsz kérdezni tőlünk.

 • Konzultáció Horváth Gáborral
  1 óra beszélgetés előre egyeztetett időpontban – gondolj bele, mennyit tud Neked segíteni az, aki évek óta, napi szinten a kereskedéssel foglalkozik!

 • Az online konzultáció csak az Exkluzív csomagban áll rendelkezésedre.

Horváth Gábor
Radulovic Attila
 • Konzultáció Raduval
  1 óra beszélgetés előre egyeztetett időpontban – műszaki jellegű kérdésed merül fel a kereskedés témájában? Ha felteszed, mindent megteszek érte, hogy ne maradjon megválaszolatlan!

 • Az online konzultáció csak az Exkluzív csomagban áll rendelkezésedre.

Ajánlatunk csak december 21. éjfélig érvényes,
utána leghamarabb 2018 áprilisában juthatsz hozzá a stratégiához!

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: válaszd ki a csomagodat!

1. Kicsit lejjebb elolvashatod, hogy milyen csomagokat állítottuk össze. Válaszd ki azt, amelyik szimpatikus Neked! Ne gondolkozz sokat, mert minden csomag csak limitált darabszámban érhető el!

2. Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg számlázási adataid!

3. Az adataid megadása után, kattints a Megrendelés gombra – így eljutsz a bankkártyás fizetés oldalára.

4. Miután kifizetted a rendelésed a bankkártyáddal, e-mailben kapod meg a csomag letöltési linkjét!

Ezek közül a csomagok közül választhatsz:

bruttó 14 990 Ft

Betöltés…

(2018-ban  minimum bruttó 20 990 Ft)

bruttó 25 990 Ft

Betöltés…

(2018-ban  minimum bruttó 30 990 Ft)

bruttó 38 990 Ft

Betöltés…

(2018-ban  minimum bruttó 44 990 Ft)

Egy különleges BÓNUSZ a stratégia mellé,
amely további segítséged ad Neked!

Webinárium december 28-án 18 órakor, ahol Gábor élőben is elmagyarázza a stratégiát. Alkalom számodra, hogy attól hallhasd a stratégia működését, aki kitalálta, nap mint nap alkalmazza és sok tapasztalattal rendelkezik róla.

Ha azon a napon nem érsz rá, akkor sem kell aggódnod: az előadásról videófelvétel készül, amely külön kérés nélkül rendelkezésedre áll majd.

7.500 Ft helyett AJÁNDÉK

mindhárom csomaghoz

ITT JUTHATSZ HOZZÁ A STRATÉGIÁHOZ, HA MÁR DÖNTÖTTÉL!

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,

2. Fizesd ki bankkártyával a választott csomag árát.

3. Kész vagy, e-mailben küldjük a stratégiát!

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

4 észérv, hogy
miért NEM kell félni a bankkártyás fizetéstől

2 logikus érv…

1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2. Nem a Mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Barion honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Barion honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂
Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a Barionhoz kerül – biztonságba!

2 “emberi” érv…

3. Radu = hitelesség és bizalom

Én 7 éve fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozom, így számomra a Ti bizalmatok a legfontosabb. Őrültség lenne, ha ezt a nehezen kialakult bizalmat eljátszanám! Éppen ezért csak olyan megoldásokat alkalmazok, amelyek biztonságosak.

4. A Barion neve garancia

A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint az Jófogás, a Don pepe és az Extreme Digital.
A Barion MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem 3. fél nem jut hozzájuk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma!

A webinár, ami a stratégiát mutatja be, minden csomaghoz jár, bónuszként: 2017. december 28-án lesz, 18 órakor. Erről még küldünk emlékeztetőt is az e-mail címedre, amelyet a vásárlás során megadsz.

Ez az élő kérdés-válasz webinárium 2018 januárjában lesz, és a Start, a Turbó, illetve az Exkluzív csomagot megvásárlók döntenek majd az időpontjáról szavazás útján.

Azért, mert a mi kapacitásunk is véges – kevesebb embernek hatékonyabban tudunk segíteni.

Mivel decemberben mindenkinek már leginkább az ünnepeken van a fókusza, ezért az utánkövetés 2018. január 1-től indul. A Turbó csomagot megvásárlóknak 2018. január 31-ig, az Exkluzív csomagot megvásárlóknak pedig 2018. február 28-ig van lehetőségük heti szintű kommunikációra. Természetesen a határidő lejárta után is tudtok velünk kommunikálni, de a heti rendszeresség a megadott dátumokig tart a hivatalos kereteken belül.

Mint minden termék, időbe, energiába, és pénzbe került az, hogy a stratégia és a vele kapcsolatos hogyan megszülessen. Ezen kívül a saját időnket bocsájtjuk rendelkezésedre, amiből pontosan ugyanannyival rendelkezünk, mint Te.

Jómagam (Radu) 2010 óta foglalkozom az online kereskedés automatizálásával, és azóta osztom meg segítő szándékkal bejegyzéseimet weboldalamon.

Gábor több, mint 10 éve kereskedik, és körülbelül 5 éve hozta létre Forex Zóna nevű weboldalát, amelyen szintén az online kereskedést segítő tartalmak állnak a kereskedők rendelkezésére. 3 éve napi szinten vezet egy online kereskedési klubot.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013