Radulovic Attila

Ez a bejegyzés-sorozat Gábor kereskedési rendszeréről, a Szörfről szól. Az előző részben említettük, hogy május utolsó hetében indul a Szörf tréning, mely ezt a rendszert tanítja meg részletesen az elhivatott érdeklődőknek. A második részben szó esett a kereskedés négy alappilléréről, a harmadik részben a tréning témáiról és arról, hogy kinek ajánljuk. A negyedik bejegyzésben egy beszélgetést hallgathattál meg, amelyben Gáborral beszélünk arról, hogy miben tud leginkább segíteni Neked a Szörf kereskedési tréning. Ebben a bejegyzésben további fontos információkat is közlünk a webináriumról és magáról a tréningről is, kérlek, mindenképpen olvass tovább!

Mi a webinárium, és mi a tréning?

A tréninggel közölt bejegyzésekkel kapcsolatban annyira lelkesek voltunk, hogy talán nem emeltük ki megfelelően azt, hogy a webinárium és a tréning nem ugyanaz.

Webinárium: a kereskedési tréning tematikáját bemutató, ingyenes online prezentáció, amely május 22-én, 18:00 órakor kezdődik.

Tréning: 16 órából álló, részvételi díj ellenében elérhető oktatás lesz, amely során megtanulhatod Gábor komplett kereskedési rendszerét. A tréning első napja május 28-án, 18 órakor indul.

Tehát a május 22-i webinárium még nem maga a tréning lesz, hanem a tréninggel kapcsolatos részletekről fogunk beszélni, illetve kérdezni is lehet.

Példaul szó lesz a tréning tematikájáról – hogyan zajlik –, magáról a Szörf kereskedési rendszerről, továbbá arról az indikátorról, amely megtámogatja a tanulást, a gyakorlást és a kereskedést.

A részvételi díj összegét és az egyéb feltételeket a webinárium után közöljük. Érdemes részt venni a webináriumon, mert jelentkezni azt követően lehet, és a leggyorsabb 20 jelentkező lesz, akikkel a májusi tréning elindul.

A tréninget bemutató webinárium időpontja: 2018. 05. 22. 18:00 (az előadásról felvételt készítünk, amelynek linkjét a webinárium másnapján mindenkinek elküldjük).

Gyakran Ismételt Kérdések a tréninggel és a webináriummal kapcsolatban

Igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerült kérdést és választ. Ha olyan kérdés vetődött fel benned, amelyere itt nem találtad meg a választ, nyugodtan tedd fel nekünk a keddi webináriumon!

A Szörf kereskedési tréning díjfizetés ellenében vehető igénybe. A tréning árát a május 22-i webináriumot követően közöljük, és jelentkezni is akkor lehet.

Ingyenes. A webinárium célja, hogy megismertesse az érdeklődőkkel a részvételi díjas Szörf kereskedési tréning tematikáját és azt, hogy milyen lehetőségeket biztosít valakinek, ha egy komplett kereskedési rendszert tudhat magáénak – a megfelelő oktatással.

A kereskedéssel kapcsolatban a tudás és a tapasztalat megszerzése már önmagában is rengeteg idő (és pénz), ezen kívül a tudás validálása, rendszerezése, rendszerbe foglalása és formába öntése is nagyon sok időt vesz igénybe. Annak érdekében, hogy ne kelljen hosszú éveket eltöltened ennek a tudásnak a megszerzésével, összegyűjtöttük neked.

Csak a kereskedési rendszert támogató indikátor elemeinek kifejlesztése több hónapot vett igénybe.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen. A tréning tartalmáról ide kattinva olvashatsz bővebben.

A tréninghez kapsz egy indikátort, amely végigvezet az elemzés folyamatain.

Nem. A webinárium célja, hogy megismertesse az érdeklődőkkel a díjfizetés ellenében igénybe vehető Szörf kereskedési tréning tematikáját. Maga a tréning 16 órából álló (8 alkalom) online oktatás, amelyet 1 hónapos Trader Klub tagság követ, ahol nap mint nap a gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat.

Igen, videóra rögzítjük és linkjét kérés nélkül elküldjük 1-2 napon belül. Azt javasoljuk, hogy vegyél részt a webináriumon, hiszen azt követően nyílik lehetőség jelentkezni a tréningre.

A tréning 16 órából áll, alkalmanként két óra. Egy héten legfeljebb három alkalom van, hogy legyen időd és lehetőséged feldolgozni a hallottakat, illetve elkészíteni a kapott házi feladatokat.

Ha a webinárium után úgy döntesz, hogy jelentkezel a Szörf kereskedési tréningre, akkor az alábbi időpontokban vehetsz részt rajta.

A tréning tervezett időpontjai óraszáma: 16 óra

A tréning tervezett időpontjai:

  1. nap: 2018.05.28 18:00-20:00
  2. nap: 2018.05.30 18:00-20:00
  3. nap: 2018.06.01 18:00-20:00
  4. nap: 2018.06.04 18:00-20:00
  5. nap: 2018.06.06 18:00-20:00
  6. nap: 2018.06.08 18:00-20:00
  7. nap: 2018.06.11 18:00-20:00
  8. nap: 2018.06.13 18:00-20:00

A tréning minden előadásáról felvétel készül, amelyet a résztvevők az előadásokat követő napokon automatikusan megkapnak. (Amennyiben lehetőséged van rá, akkor az online részvétel ajánlott).

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagokat és a rendszert támogató segéd-indikátort, amely képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A tréning tematikájával és a kapott anyagokkal kapcsolatban részletes felvilágosítást adunk a webináriumon.

A tréningen online vehetsz részt, tehát nem kell fizikailag kimozdulnod a szobádból. A tréning oktatásai videófelvétel formájában utólag is megtekinthetőek.

Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor nem minket, és nem ezt a tréninget keresed. :) Magyarázatként olvasd el ezt a bejegyzésünket.