Szeretnélek segíteni téged azzal, hogy bemutatom, milyen tartalmakat és szolgáltatásokat találsz a weboldalamon, és hogyan éred el őket.

Forex programozás, MetaTrader fejlesztés

 • MetaTrader programozás

  Bemutatom a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha a MetaTrader programozót keresel, vagy saját magad szeretnél elmélyülni a programozásban.

 • Így dolgozom

  Ebben a bejegyzésben foglaltam össze, hogyan gondolkodom egy kereskedőrobot (vagy indikátor) elkészítésének folyamatáról, mit teszek azért, hogy a lehető legjobb végeredményt tudjam összehozni számodra.

 • Robotfejlesztési konzultáció

  Ha már rendelkezel azzal a kereskedési stratégiával, amelyet automatizálni szeretnél, akkor igényeld ezt a konzultációs lehetőséget!

 • Konzultáció (szakmai támogatás)

  Amennyiben elakadtál valamelyik MetaTrader kereskedési szoftver vagy a VPS szerver használatával, kihívásba botlottál a visszatesztelés vagy optimalizálás témakörében, esetleg kérdésed merült fel programozás során, akkor igényelj tőlem szakmai konzultációt!

 • Vélemények a munkámról

  2010 óta foglalkozom expert advisor és indikátor fejlesztéssel. Azóta gyűjtöm ügyfeleim véleményét, közlésük a beleegyezésükkel történik.

Útmutatók

Útmutatóim hosszabb terjedelműek, mivel egy-egy témát fejtek ki bennük úgy, hogy a legfontosabb nézőpontokon kívül a részletekre is kitérek.

Szakmai bejegyzések, cikkek

2010 óta az alábbi kategóriákban járom körbe a manuális és automatizált kereskedést, a MetaTrader 4 és MetaTrader 5 platformokat, az optimalizálást és visszatesztelést, valamint az ezekhez a témákhoz kötődő szoftvereket.

Elérhetőség és jelenlét

Az alábbi oldalakon megtalálod, hogyan tudsz elérni engem közvetlenül, illetve a Facebookon keresztül, továbbá feliratkozhatsz hírlevelemre is. Meglátogathatod a Trader Klub oldalát is, amelynek társalapítója vagyok.

Címkefelhő

Nem találsz valamit?