Radulovic Attila

Ez a bejegyzés-sorozat Gábor kereskedési rendszeréről, a Szörfről szól. Az előző részben említettük, hogy május utolsó hetében indul a Szörf tréning, mely ezt a rendszert tanítja meg részletesen az elhivatott érdeklődőknek. A második részben szó esett a kereskedés négy alappilléréről, a harmadik részben a tréning témáiról és arról, hogy kinek ajánljuk. A negyedik bejegyzésben egy beszélgetést hallgathattál meg, amelyben Gáborral beszélünk arról, hogy miben tud leginkább segíteni Neked a Szörf kereskedési tréning. Az ötödik bejegyzés a gyakran ismételt kérdésekről szól, ebben az utolsó posztban pedig elolvashatod a Szörf tréningen eddig résztvevő kereskedők véleményét.

Korábban már meséltünk arról, hogy Gábornak van egy kereskedési klubja – a Trader Klub -, amelyben a tagok minden nap reggel részt vehetnek a napi elemzésen és közös beszélgetésen. Amikor a Szörf tréning több hónapnyi munka után összeállt, kézenfekvő volt számunkra, hogy a klubtagoknak ajánljuk fel először a tréningen való részvétel lehetőségét.

A Szörf kereskedési rendszer kapcsán megszületett írásainkban nem jeleztük külön, de ezen a tréningen díjfizetés ellenében lehet részt venni. A május 22-ikei ingyenes webináriumon Gábor bemutatja a tematikát, hogy még pontosabb képet kaphass arról, hogy mennyire lehet számodra releváns a tréning és a hozzá kapcsolódó látásmód.

Az alábbi véleményeket a pár héttel ezelőtt indított, és a napokban befejeződött tréning résztvevőitől kaptuk, és az engedélyükkel tesszük közzé.

Horváth Gábor

A Szörf kereskedési tréning friss tematikájával először egy tesztcsoportot indítottam, amelynek a résztvevői a Trader Klub tagjai közül kerültek ki. Ezzel az volt a célom, hogy kiderüljenek melyek a nehezebben érthető részek, melyeket kell pontosabban meghatároznom, és jobban, részletesebben szemléltetnem. A menet közben felmerült kérdéseknek köszönhetően tovább lehetett csiszolni, és alakítani az anyagot, sőt belekerült néhány új részlet is – pótolva a megvilágított fehér foltokat a térképen.

A résztvevők kereskedési múltja igen vegyes volt, van, aki fél éve, de van, aki 7-8 éve kereskedik.

Ezúton is megköszönöm nekik a részvételt, az élénk figyelmet és érdeklődést, mivel nagyon jó és lényeges kérdéseket tettek fel, így segítve a tematika még érthetőbbé válását.

Lássuk, mit mondanak a résztvevők a tréningről!

Jelentkezz a webináriumra, hogy holnap találkozhassunk online – szuper előadással készülök nektek!