Hozam, kockázat, RR – a Pingpong stratégia kapcsán

Interjú Horváth Gáborral - Stratégiáim - 2. rész
Horváth Gábor

Sokan a Pingpong stratégia megvásárlása mellett döntöttetek – köszönjük szépen bizalmatokat! Mindemellett kérdések is érkeztek, amelyek közül most egy nagyon fontosat  válaszol meg Gábor.

Érdekel a Pingpong stratégia
Írta: | 2018-02-19T16:46:40+00:00 2017. december 20., szerda|Kereskedés|4 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

4 hozzászólás

 1. József 2017. december. 20. szerda - 18:44 - Válasz

  Teljes mértékben egyetértek a Gáborral, de azért a kevés tőkével rendelkezők se keseredjenek el, mert azzal is lehet kereskedni /ahol én vagyok 0,1 lot-al/ és csak idő kérdése, hogy a lassú pénzforgalom mikor teszi lehetővé a nagyobb kockázat vállalást. Ha ez éles számlán történik már /demózás után/, akkor mentálisan is helyére kerül az ember és idegileg is könnyebben vészeli át a kereskedéssel járó feszültséget. Legalább is én így vagyok!

 2. Budai László 2017. december. 21. csütörtök - 09:14 - Válasz

  Kedves Gábor!
  Általában egyet szoktam érteni az írásaiddal, de most nem. Ha valaki el akar adni egy terméket, legalább a legfontosabb mutatókat közölnie kellene. Aki még nem tudja, mi való neki, annak ugyan mindegy, de ha nekem a magas találati arány a megfelelő és este meg dél körül tudok ránézni, valamint nehezen viselem a 4%-nál nagyobb visszaeséseket a számlán, illetve szeretem, ha nem 4 veszteséggel kezdődik a trédem, akkor ez a fajta tájékoztatás kevés. Pont azért kellene közölni, hogy aki már tudja mit akar, annak legyen elég infó. Aki már kereskedik, annak meg teljesen fölösleges a fenti pszichológiai magyarázat, hiszen tudja magától is. Tehát, szerintem igenis kellenek a részletek. Engem például érdekelne egy napon túli DAX kereskedés napi max 2-szeri ránézésre, éves szinten 10-50 kötési/kiszállási lehetőséggel. Üdv: Laci.

 3. Mihály 2017. december. 28. csütörtök - 00:10 - Válasz

  Sziasztok! Egyszer már leírtam de valamiért eltűnt a szöveg. Szóval itt a fő problémát abban látom, hogy ha valaki megveszi a legkisebb expertet akkor annak fogalma sem lesz hogy mit csináljon és hogyan száljon be vagy ki. Igazából sokat nem tudok mondani hiszen nem ismerem a stratégiát. Egy tapasztalatot azért megosztanék veletek. Amikor valaki majd megvesz ezt az EA-t és elkezd vele kereskedni akkor ő majd azt fogja várni, hogy ez aztán majd megoldja az életét, és ha nem fog neki sikerülni akkor mindenki hibás lesz csak ő nem. Nem akarok én erre válaszokat kapni csak kérted, hogy véleményezzem és én így látatlan ban ennyit tudok most mondani.

  Üdv nektek és nagyon sikeres boldog új évet kívánok ! Misi

  • Radulovic Attila 2017. december. 28. csütörtök - 00:40

   Szia Misi!

   Köszi, hogy megírtad a véleményed. (Nem tudom, miért tűnt el a szöveg, de köszi, hogy még egyszer megírtad!)

   Röviden válaszolok:

   – Nem expertet kínálunk, hanem egy stratégia komplett leírását PDF-ben, a középső és a legmagasabb csomagban 1, illetve 2 hónapos támogatással, mely során utánkövetést biztosítunk – miért gondoltad, hogy expertet kínálunk?
   – A stratégia leírása igen részletes, minden ki- és beszállót, menedzselési módszert pontosan meghatároz. Ez alapján elsajátítható a stratégia. A napi szintű használat – mint minden más stratégiánál is – elősegíti a boldogulást.
   – A felelősség áthárítása klasszikus történet, köszi, hogy felhívod rá a figyelmünket – ha expertet kínálunk majd, akkor erre külön kitérünk majd (biztosan lesz, aki nem érti meg – tökéletesen igazad van).

   A jövőben is mindenképpen írj! Köszönjük még egyszer!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.