Miben tud segíteni a Szörf kereskedési tréning?

Miben segít a Szörf kereskedési tréning?
Radulovic Attila

Ez a bejegyzés-sorozat Gábor kereskedési rendszeréről, a Szörfről szól. Az előző részben említettük, hogy május utolsó hetében indul a Szörf tréning, mely ezt a rendszert tanítja meg részletesen az elhivatott érdeklődőknek. A második részben szó esett a kereskedés négy alappilléréről, a harmadik részben a tréning témáiról és arról, hogy kinek ajánljuk. Ebben a bejegyzésben pedig egy beszélgetést hallgathatsz meg, amelyben Gáborral beszélünk arról, hogy miben tud leginkább segíteni Neked a Szörf kereskedési tréning.

A felvételt itt lentebb a SoundCloudon tudod meghallgatni. Ne feledd, hogy jövő héten kedden 18 órakor webinárium! Ha még nem jelentkeztél, akkor megteheted a lenti űrlapon!

Tetszett ez a hangfelvétel? Adj visszajelzést itt a bejegyzés alatt! Szeretnénk veletek megosztani a felvétel második részét is a jövőben.

Írta: |2018-09-08T10:26:48+00:002018. május 17., csütörtök|Kereskedés|1 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Egy hozzászólás

  1. Varga Péter 2018. május. 18. péntek - 14:25 - Válasz

    Sziasztok!
    Tetszett a hanganyag témája, a folytatása is érdekel.

Hagyj üzenetet