Hol tudom megadni a MT4 telepítőjében a telepítési könyvtárat?

Az új MT4 telepítőprogramok már nem ajánlják fel automatikusan a telepítési célmappa helyének megadását. Amennyiben a telepítő Next (Következő) gombját nyomogatva nem bukkansz rá a megfelelő képernyőre, ne ess pánikba: menj vissza a telepítő első képernyőjére – ahol be kell pipálni a szoftver licencének feltételeit – és nyomd meg az ott lévő Settings (Beállítások) gombot. Az alábbi képen látszik, mire gondolok:

Settings gomb a Metatrader 4 telepítőben

Settings gomb a Metatrader 4 telepítőben

A gomb megnyomása után a következő képernyő jelenik meg:

Telepítési könyvtár megadása

Telepítési könyvtár megadása

Az Installation folder lesz a MT4 program telepítési könyvtára, azaz mindig innen indul majd el. A Rendszermappa – vagyis az a munkakönyvtár, amiben saját MT4-es adataink lesznek tárolva – nem biztos, hogy ebből a könyvtárból fog nyílni.

Amennyiben a Start menüben megjelenő programcsoport nevén szeretnéd változtatni, azt a Program group mezőben teheted meg.

És végül ha nem szeretnéd, hogy automatikusan megnyíljon az MQL5.com, akkor vedd ki a pipát az Open MQL5.community website elől.

Ha egy számítógépre több MT4 terminált szeretnél telepíteni, olvasd el ezt a cikkemet.

Írta: |2017-08-19T11:42:43+00:002015. május 25., hétfő|Gyakran Ismételt Kérdések, MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

58 − 55 =

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben