Augusztus 1-jén megszűnik a 600-nál régebbi build verziók támogatása

Megszűnik a build 600 előtti verziók támogatása

A MetaQuotes egy öndícsérő bejegyzés keretében osztotta meg a nyilvánossággal azt a lényeges információt, hogy 2014. augusztus 1. után a 600-asnál régebbi build verziókkal nem lehet majd dolgozni. 

A cég célja ezzel a lépéssel az, hogy a régi MT4 terminálokat használók is kénytelenek legyenek frissíteni az újabb verzióra. Ez a gyakorlatban valószínűleg a már korábban is tapasztalt jelenséget produkálja majd: a 600-nál régebbi build verziókkal még csak bejelentkezni sem lehet majd a brókerek szerverére, azaz a frissítés elkerülhetetlenné válik.

A cikkben egyébként felsorolják, hogy milyen csodálatos változások történtek az elmúlt pár hónapban. A kiemelt változások között leginkább a kibővített MQL4 nyelv, az új funkciók, a szignálszolgáltatásokkal kapcsolatos újdonságok és főleg a Piac értékesítési-vásárlási lehetőségei vannak felsorolva. Mindemellett külön bekezdésben szóba kerül például az is, hogy milyen egyszerűen és könnyen tudunk könyveket és magazinokat vásárolni a Marketen keresztül. Igen, magazint. Igen, egy kereskedési terminálon keresztül.

Remélem, hogy a terminált érintő új funkciók kapcsán kevesebb hiba jelentkezik majd, mint amennyit a felhasználói bázis az elmúlt időszakban bejelentett.

A tájékoztatáson kívül igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy az esetleges hibák jelentésével minél hamarabb hozzájussunk a kívánt javításokhoz.

Mérsékelt lelkesedésem miatt a MetaQuotes saját szoftveréről írt dicshimnuszát ezennel nem fordítom le. A változásokról ugyanakkor senki sem marad le, hiszen a korábbi cikkeimben már minden újdonságról hírt adtam: 654, 645, 633, 628, 625, 616, 610, 600.

Az erő legyen veletek, az új változatokkal kapcsolatos élményeiteket írjátok meg kommentben!

Írta: |2017-08-21T09:13:34+00:002014. június 5., csütörtök|MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

+ 28 = 35

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben