Tavaly december óta a MetaQuotes nem adott ki frissítést a MetaTrader4-hez. Ez a hosszú szünet tört most meg, mivel szeptember 6-án pénteken megjelent a 1210-es frissítés. A kiadásról a MetaQuotes néhány gondolatot írt csupán, a szokásos ködös „Néhány hibajavítás történt a visszajelzések alapján” mondaton kívül.

A frissítések megakadályozása kapcsán olvasd el korábbi bejegyzésemet! Ha pedig korábbi build verziókra van szükséged, tekintsd meg korábbi posztomat.

Változások az 1210-es build verzióban

  • Optimalizált „Piac” és „Szignálok” szekció. Az új verzióban a termék- és szignál bemutató oldalak gyorsabban futnak és jobb élményt biztosítanak.
  • Wine támogatást kapott a „Piac”, a „Szignálok” és a „Keresés” funkció. A Linux és MacOS felhasználók most már hozzáférnek a legnagyobb piactérhez, ahol szignálokat és termékeket találhatnak maguknak.
  • Hozzáférési pontok javított keresése a brókercéghez történő kapcsolódás során.
  • Frissített és javított fordítások. Mind a 38 elérhető nyelvet megvizsgáltuk annak érdekében, hogy jobb legyen a felhasználói élmény.
  • Javított hibák a hibanaplók alapján.

Fogadtatás

A MetaQuotes fórumában létrehozott témában több felhasználó hibákat jelentett az új változattal kapcsolatban. A hozzászólások leginkább az eddig működő megoldások lassulásáról szólnak, emellett az idősíkváltás gyorsaságára is érkezett panasz.

A cég egyik munkatársa egy-egy hozzászólással kapcsolatban már reagált, és úgy tűnik, valóban hibákat tartalmaz az új verzió. Remélhetőleg hamarosan újabb verziót adnak ki, mely javítja a jelenlegi kiadás hibáit, hiányosságait.

Természetesen az új kiadások kapcsán is posztolok majd.