2015. november 11-én a MetaQuotes kiadja a 910-es build verziót. A változások nem érintik jelentősen a felhasználókat; a listát elolvashatjátok ebben a bejegyzésben.

A legutóbbi 900-as build verzió óta egyébként megjelent egy 902-es is, azonban erről a MetaQuotes semmilyen formában nem tett bejelentést, így a 900 és 902 közötti változásokról nem tudtam hírt adni.

Változások a 910-es build változatban

 1. Kódbázis: javított és gyorsabb MQL4 programletöltés a Code Base-ből. Töltsd le ingyen a robotok és indikátorok forráskódjait közvetlenül az MT4 platformodba!
Kódletöltés

Kódletöltés

 1. Terminál: Az ártörténet eltávolítása a memóriából ki lett javítva. Korábban hiba történt abban az esetben, ha nem volt elegendő memória.
 2. Terminál: Néhány felhasználói felületi elem javítva lett Windows 10-en történő futtatáskor.
 3. Terminál: Javítva lett az objektumok eltávolítása a chartról a Backspace billentyű használatakor.
 4. Szignálok: javított és bővített fordítások a kereskedési szignálok oldalain.
 5. MQL4: Hozzáadásra került a SYMBOL_VISIBLE csak olvasható tulajdonság az ENUM_SYMBOL_INFO_INTEGER felsorolásban. (Lekérdezhető, hogy egy adott instrumentum benne van-ee a Piacfigyelőben)
 6. MQL4: A sablonokkal kapcsolatos működés javítva lett.
 7. MQL4: Javítva lett az ArrayCopy függvény viselkedése string tömb másolása közben abban az esetben, ha a forrás és a cél tárterülete részben vagy teljesen fedik egymást.
 8. Teszter: Egy korlátozás került be a demó verziójú indikátorok és robotok számára az MQL5.Piacon. Most már a fizetős termékek demó változatai kizárólag az aktuális dátumhoz képest 1 hetet engednek tesztelni.
 9. MetaEditor: Javításra került a néha felbukkanó probléma a szövegbuborékok és más szoftverek között.
 10. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Az eredeti, angol nyelvű bejelentést itt találod meg.