Új, hivatalos MT4 build kiadás érkezett! A korábbi – 695-ös számú – béta kiadás után megérkezett a fontos hibajavításokat tartalmazó 710-es build változat.

A szokásos, angol nyelvű fórumbejegyzést ide kattintva nyithatjátok meg.

A korábbi cikkben az összes változást elolvashatjátok:

  • Változások a 695-ös build változatban

Változások, amelyeket a fenti béta változat még nem tartalmazott:

  1. Terminál: Kapcsolódás során a terminál naplójában feltüntetésre kerül a kereskedési szerver neve és a hozzáférés pont is.
2014.09.24 11:41:17.535    '2620818': login on MetaQuotes-Demo through Access Point 1
  1. Terminál: Újratervezett Hírek fül. Dolgozunk az új hír- és tartalomközlő rendszeren, mely sokkal gazdagabb megjelenítést biztosít majd.
Új hírközlő rendszer

Új hírközlő rendszer

  1. Terminál: Tökéletesítve lett a hozzáférési pontok (szerverek) felderítése a legjobb kapcsolat biztosításának érdekében.
  2. Terminál: Törlési parancs lett hozzáadva a következőkhöz: Napló és Expert napló fülek, illetve a stratégiai teszter Napló füle.
  3. MQL4: Lényegesen gyorsabbak a „Copy” kezdetű eljárások, melyek a múltbéli adatokkal dolgoznak.
  4. MQL4: A terminál bezárásakor most már a REASON_CLOSE érték kerül átadásra az expertek, szkriptek és indikátorok számára a REASON_CHARTCLOSE helyett.
  5. MQL4: A makró paraméterek stringgé alakíthatóak, továbbá összefűzhetőek. Megjegyzés: az angol fórumbejegyzésben találhatsz egy példát, ahol a makrók összefűzésével lehetővé válik egy osztály példányának törlése.

A frissítéshez indítsd újra a Metatrader4 terminált! Legfeljebb pár perc után a program letölti a frissítést a szerverről, utána egy ismételt újraindítás szükséges. Ezután a terminál frissíti saját magát, ami egy újabb „felvillanással” és egyben újraindítással jár. A build verziószámot meg tudod nézni, ide kattintva tudsz erről bővebben olvasni.