Ha van egy Metatrader4-es kiegészítőm, akkor az a világon bármely Metatrader4 platformon használható?

Akármelyik MT4 brókercégnél használhatom az eszközeimet?

Röviden: igen. Hosszabban: nem biztos. Technikailag minden MT4 platformot szolgáltató brókercég ugyanazt a programot használja, emiatt maga a Metatrader4 kliens terminál is azonos. Ha van tehát egy robotod vagy indikátorod, akkor technikailag képes vagy azt bármilyen Metatrader4 platformmal dolgozó brókercégnél futtatni.

Fontos tudni azonban, hogy a különböző kondíciók eltérőek lehetnek, és emiatt nem biztos, hogy az eszköz (stratégia) amit egyik brókercégnél sikerrel alkalmazol, az működni fog egy másik brókercégnél.

Olyasmi ez, mintha azt mondanám: ha van két autó, akkor mind a kettő benzinnel megy és technikailag mind a kettőt tudom vezetni „B” kategóriás jogosítvánnyal. Ha az egyik egy tucatautó, a másik pedig egy utcai autó teljesítményének tízszeresét nyújtani képes felsőkategóriás luxusautó, az átélt élmény teljes különböző lesz, pedig mind a kettő személyautónak számít. Nem beszélve arról, hogy az autókhoz szükséges technikai feltételek – benzin és út minősége, azaz a kereskedési feltételek – mennyire kedvezőek a választott brókercég esetében.

Írta: |2017-09-08T19:15:45+00:002017. szeptember 8., péntek|Gyakran Ismételt Kérdések, Kereskedés, MetaTrader4, MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

90 − 89 =

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben