Miért szürke az ikon az expert neve mellett a Navigátorban?

Miért szürke az ikon az expert neve mellett a navigátorban?

A szürke ikon azt jelzi, hogy az adott robot / indikátor / szkript forráskódja nem áll rendelkezésre. Ez a mindennapi felhasználásban semmilyen hátrányt nem okoz.

Természetesen a robot módosítása a forráskód nélkül nem lehetséges, így ha a módosítás a célod, ellenőrizd hogy a forráskód létezik-e a program mellett.

Az alábbi képen az nevű expert kapcsán nem, míg az A2 expert kapcsán rendelkezésre áll a forráskód.

Forráskód és forráskód nélküli ikon a Navigátorban

Forráskód és forráskód nélküli ikon a Navigátorban

Írta: |2017-08-20T10:19:33+00:002013. augusztus 27., kedd|Gyakran Ismételt Kérdések, MetaTrader4| Miért szürke az ikon az expert neve mellett a Navigátorban? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben