Néhány újdonságot, és a HUF devizapárokat érintő javítást tartalmazó Tickstory Lite verzió került kiadásra. A frissítést a már licenccel rendelkező felhasználók a korábban kapott letöltési linkjükön keresztül tölthetik le, ahogyan ezt korábbi bejegyzésemben részleteztem. Röviden a lényeg: az e-mailjeid között keress rá a fastspring szóra, mivel ezen a szolgáltatón keresztül vásároltad meg a TSL licencet. Így a letöltés is rajtuk keresztül fog megtörténni ugyanazon a linken keresztül, amit a vásárláskor kaptál.

A frissítést tartalmazó zip fájlt mindenképpen érdemes letölteni, mert a letöltési link csak 1 hétig él, ezután újra kérni kell a link aktiválását.

Fejlesztések

  • [artf303826] Elérhető a perzsa fordítás
  • [artf310635] Elérhető a 2 és 10 perces idősík a fájl exportálásnál, chartoknál és az adatmegjelenítőnél.

Új funkciók

  • [artf304269] Tickstory ‘Standard’ verziójának elnevezése megváltoztatva; a licenccel rendelkező felhasználóknál csak Tickstory, az ingyenes változatnál Tickstory Lite jelenik meg a program fejlécében
  • [artf304738] Egyértelműsítve lett, hogy az XAUUSD a GOLD (arany) fő instruma és a XAU & XAG a Commodity (Árucikk) kategóriába lett mozgatva
  • [artf303830] MT4 indító: extra ellenőrzés az indítás előtt, hogy létezik-e a terminal.exe

Javítások

  • [artf310405] EURHUF & USDHUF árkorrekció (korábban az árfolyamadatok a normális századai voltak)

Az EURHUF / USDHUF árfolyamok kapcsán egy kis magyarázat: korábban pl. a 315,32 Ft helyett 3,1532 Ft szerepelt az exportált adatokban. A hibajelentést B. Sándor kedves ügyfelem felhívására jelentettem a Tickstory Lite fejlesztőcsapatának, akik pedig javították a hibát. Köszönöm mindenki közreműködését!