2015. december 23-án új Metatrader4 build verzió kerül a fa alá, mivel a MetaQuotes kiadja a 950-es build verziót. A változások listája ezúttal sem érinti jelentősen a felhasználókat. A listán kívül ebben a bejegyzésben a szakmailag kifejezetten indokolt frissítéshez kapcsolódó véleményemet is megtekinthetitek.

Változások a 950-es build változatban

  1. Virtuális szerver: Link hozzáadva a “Hogyan bérelj virtuális platformot” videó segédlethez
  2. Terminál: javítva lett a Navigátor ablakon belül az almappákban lévő MQL4 programok listázása. Most már a programok ABC sorrendben vannak.
  3. Terminál: Javítva lett a hálózati kapcsolat státuszjelzője az nagyfelbontású  (4K) megjelenítések esetén
  4. Terminál: Javításra került a Hírek panelen a nyomtatási előnézet.
  5. Terminál: Egy többcélú keresési funkció lett hozzáadva a napló panelekhez (terminál napló, Expertek napló, stratégiai teszter napló, virtuális szerver napló). Előre- és hátra, teljes szavakra vagy kifejezésekre, nagy- és kisbetű érzékenyen is lehet keresni.
  6. MetaEditor: Link hozzáadva a “Hogyan készíthetek kereskedőrobotot” témában az MQL4 varázslóhoz. Nézd meg a három perces videót és hozz létre kereskedőrobotot egy sor kód megírása nélkül!
  7. MQL4: Javítva lett a SignaBaseTotal függvény visszatérési értéke. Bizonyos esetekben a függvény nullás értéket adott vissza az elérhető szignálok valódi száma helyett.
  8. MQL4: Javítva lett a grafikus objektumok láthatóságának szerkesztése különjböző idősíkokon az MQL4 programokon belül. Bizonyos esetekben az objektum láthatatlanná vált a tulajdonság szerkesztése után.
  9. Teszter: Javítva lett az árak és SL/TP szintek megjelenítése a tesztelési eredményeknél.
  10. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.
Szakmai indokok a MT4 950-es kiadása mellett

Szakmai indokok a MT4 950-es kiadása mellett