Mi az ami foglalkoztat benneteket?

Kérdések és válaszok

Először 2017 október 16-án levélben kértem a hírlevelemre feliratkozott olvasóimat, hogy mondják el nekem, mi az, ami éppen foglalkoztatja  őket. Sokan adtak visszajelzéseket, ezt ezúton is köszönöm!

Ezekre a kérdésekre szeretnék most reagálni Nektek. A kereskedéssel kapcsolatban Horváth Gábor felel, míg műszaki kérdésekkel kapcsolatban én leszek a válaszadó. A kérdésekből igyekeztem azokat kiválogatni, amelyek másokat is érintenek.

Igyekszem majd minél gyakrabban megkérdezni titeket arról, hogy milyen kérdések merülnek fel bennetek. Ha legközelebb Te is szeretnél kérdezni, iratkozz fel a hírlevelemre a lap alján, ahol az új tartalmakról is értesítelek!

Az olyan kérdéseknél, amelyek a kereskedést érintik, Gábort kértem meg, hogy segítsen – a tradelés kapcsán ő nálam sokkal kompetensebb és hitelesebb. Itt-ott erősebben fogalmaz, de hidd el, hogy a kényelmes álomvilágnál hosszabb távon jobb a kőkemény igazság. Vedd figyelembe, hogy egy véleményt olvasol és nézz a szavak mögé!

október 2017

Hogyan lehet rendszeresen napi 100 USD profitot produkálni?

által|2017. október 26., csütörtök|Címkék: , , , |

Amíg a dollárokra fókuszálsz, addig sehogy. Amikor képes leszel úgy kereskedni, hogy kizárólag a chartokon zajló eseményekre koncentrálsz, és játékpontoknak tekinted a terminálban szereplő számokat, akkor jó úton leszel ahhoz, hogy a kereskedés melléktermékeként x dollár profitot teremts.

november 2017

Írta: |2017-11-13T23:54:49+02:002017. október 26., csütörtök|Kereskedés|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben