Mi az ami foglalkoztat benneteket?

Kérdések és válaszok

Először 2017 október 16-án levélben kértem a hírlevelemre feliratkozott olvasóimat, hogy mondják el nekem, mi az, ami éppen foglalkoztatja  őket. Sokan adtak visszajelzéseket, ezt ezúton is köszönöm!

Ezekre a kérdésekre szeretnék most reagálni Nektek. A kereskedéssel kapcsolatban Horváth Gábor felel, míg műszaki kérdésekkel kapcsolatban én leszek a válaszadó. A kérdésekből igyekeztem azokat kiválogatni, amelyek másokat is érintenek.

Igyekszem majd minél gyakrabban megkérdezni titeket arról, hogy milyen kérdések merülnek fel bennetek. Ha legközelebb Te is szeretnél kérdezni, iratkozz fel a hírlevelemre a lap alján, ahol az új tartalmakról is értesítelek!

Az olyan kérdéseknél, amelyek a kereskedést érintik, Gábort kértem meg, hogy segítsen – a tradelés kapcsán ő nálam sokkal kompetensebb és hitelesebb. Itt-ott erősebben fogalmaz, de hidd el, hogy a kényelmes álomvilágnál hosszabb távon jobb a kőkemény igazság. Vedd figyelembe, hogy egy véleményt olvasol és nézz a szavak mögé!

október 2017

Hogyan lehet rendszeresen napi 100 USD profitot produkálni?

Írta: |2017. október 26., csütörtök|Tags: , , , |

Amíg a dollárokra fókuszálsz, addig sehogy. Amikor képes leszel úgy kereskedni, hogy kizárólag a chartokon zajló eseményekre koncentrálsz, és játékpontoknak tekinted a terminálban szereplő számokat, akkor jó úton leszel ahhoz, hogy a kereskedés melléktermékeként x dollár profitot teremts.

november 2017

által|2017-11-13T23:54:49+01:002017. október 26., csütörtök|Kereskedés|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Go to Top