Hogyan tovább?

Hogyan tovább?

Az utóbbi időben igyekszem minél gyakrabban új tartalommal jelentkezni, mindezt úgy, hogy a folyamatokba is jobban bevonlak bennetek. A tartalmak és az anyagok Nektek készülnek, ezért különösen fontos számomra, hogy lássam, hogy Ti mire gondoltok.

Eljött tehát az ideje annak, hogy elmondjam, hogy milyen új tartalmak várhatóak a jövőben és egyúttal megkérdezzelek benneteket arról, hogy ezek közül melyekre vágytok a leginkább. Rengeteg ötletem van, viszont ezek kivitelezése sok időt vesz igénybe, így jól meg kell gondolnom, mely lesz a következő – ez lényeges, hiszen nem mindegy, hogy hány embert tudok vele szolgálni.

Miért csinálod ezt?

Mert nagyon szeretek alkotni, létrehozni valamit. Ezen kívül jó érzés az is, hogy ha segítek valakinek. Az utóbbi években ebben a szellemben dolgoztam, és megerősítést kaptam, hogy az eredeti elképzelésem továbbra is nyerő: mindig a hosszabb távú üzleti kapcsolatok a jók. Nem egy üzleti kapcsolatom egy pár évvel ezelőtti önzetlen segítségnyújtásból jött létre, így ez számomra nem üres marketingduma, hanem valós tapasztalat.

Ezek a folyamatok pedig öngerjesztőek: anno minél több ingyenes anyagot készítettem, annál többen kerestek meg automatizálás (programozás) kapcsán. Minél több ügyfelem lett, annál nagyobb tapasztalatot szereztem, amelyet aztán ismét vissza tudok adni az olvasóimnak, azaz Nektek.

2016 végén pedig eljutottam oda, hogy szeretnék még több magyar kereskedőnek segíteni, ennek kapcsán indult újra a hírlevélküldés is. Mivel ebben a témakörben digitális anyagokkal lehet érvényesülni, elhatároztam, hogy a weboldalam meglévő anyagait rendszerezem és frissítem. Ennek eredményét 2017 szeptembere óta használhatjátok.

Most, 2017 novemberében pedig az a tervem, hogy további, minőségi tartalmakat hozzak létre nektek. A kereskedés stratégiai oldalával kapcsolatban Horváth Gábort kértem meg, akivel szorosabb együttműködésünk most indult el. Emiatt az utóbbi hetekben több közös bejegyzést olvashattatok tőle. A célom az, hogy a kereskedés kapcsán is olyan nívós anyagok születhessenek, amelyek az alapoktól kezdve a napi szintű kereskedésig ellásson benneteket használható és gyakorlati információkkal.

Miért működsz együtt mostanában Gáborral?

(Ha nem tudod ki az a Gábor, kattints ide és olvasd el korábbi bejegyzés-sorozatunkat!)

Azért, mert én inkább a műszaki témákban vagyok otthon, viszont nem vagyok gyakorlott kereskedő. Az elmúlt években a kereskedés témakörét nem érintettem annyira mélyen, mint amennyire szerettem volna. Mivel Gábor emberileg szimpatikus és ráadásul hosszabb ideje napi szinten kereskedik, adta magát az ötlet, hogy működjünk együtt. Egyébként Gáborhoz egy olvasóm segítségével jutottam el, amiért ezúton is hálás vagyok – köszönöm, Péter!

Milyen tartalmak várhatóak a közeljövőben?

A blog meglévő ingyenes tartalmai mellé továbbiak is érkeznek majd, mindemellett minőségi fizetős termékekben és szolgáltatásokban is gondolkodom, Gáborral karöltve.

Tudsz konkrét példát mondani?

Persze. A teljesség igénye nélkül jelenleg az alábbiak vannak kivitelezés, szerkesztés vagy ötletelés alatt:

 • Új bejegyzések az online kereskedés fogalmaival és nagyobb témaköreivel kapcsolatban – ahogyan eddig is, csak gyakrabban

 • Új bejegyzések általam készített MT4 kiegészítőkkel, melyek megkönnyítik a mindennapos kereskedést – többek közt az eddig tőletek kapott visszajelzések alapján

 • Bejegyzések a kereskedési pszichológia és mentális felkészültség témaköréből

 • Havi 1 kérdés-válasz kör – itt igyekszünk részletesebben kibontani majd a válaszokat. Azt is lásd, hogy van olyan kérdés, amely ugyan egyszerűnek tűnik, de lehetetlen rá röviden válaszolni. A kifejtést további bejegyzésekben tesszük majd meg, amelyeket linkelünk az eredeti kérdés-válasz bejegyzésében.

 • Bejegyzések a kereskedésről, gyakorlatiasabban.

 • Kereskedési segédrendszer, amellyel egységesen tudod kezelni azokat a funkciókat, amelyek lényegesek számodra – piacba lépés, menedzselés, stb.

 • Egy vagy több olyan stratégia, amely bevált, megismerhetőek a részletei és amelyekkel kapcsolatban segíteni tudunk Nektek.

 • Videós tartalmak – lehet, hogy bizonyos tartalmak nem kizárólag szövegesen lesznek elérhetőek, hanem videós formátumban is.

Akkor most hogyan tovább?

Mint mondtam, nagyon érdekel, hogy hogyan tudok Nektek a lehető legjobban tartalmat – és ezáltal az előrehaladás élményét – nyújtani. Éppen ezért arra kérlek, hogy segíts Nekem az alábbi űrlap kitöltésével – fél perc az egész!

Írta: |2017-11-06T17:20:50+00:002017. november 6., hétfő|Gépház|4 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

4 hozzászólás

 1. karpet 2017. november. 6. hétfő - 18:52 - Válasz

  Kedves Radu!
  Kitöltöttem a legutóbbi ” kérdőívedet” és elolvastam az előtte leírt terveidet, gondolataidat! Olvastam a hozzám intézett köszönetedet amit a Gáborral való kapcsolatod kapcsán írtál! Örülök, hogy egymásra találtatok és meg vagyok győződve arról, hogy az együttműködésetek gyümölcsöző lesz mint számotokra, mint pedig követőitek számára!
  Sok sikert kívánok Nektek és mindenkinek akik a Ti segítségetekkel válnak egyre jobb traderré!
  Üdv:
  Péter

  • Radulovic Attila 2017. november. 7. kedd - 08:59

   Nincs mit, Péter! Én köszönöm még egyszer, szerintem szuper anyagokat hozunk majd létre közösen Gáborral!

 2. Bukor János 2017. november. 6. hétfő - 19:30 - Válasz

  Kedves Attila! Most sajnos kevés az időm, mert azzal a piszkos anyagiak előteremtésével vagyok elfoglalva! De a forex kereskedéssel már igen régóta foglalkozom – sajnos kevés sikerrel! Ebben akarok – szeretnék – segítséget kapni kb december hónaptól. Most kemény “robot” az osztályrészem.Tehát dec előtt nem vagyok elérhető, de azt követően “ezerrel” hajtok a napi kereskedés titkaiért! Elsősorban a 1 és 4 órás kereskedések izgatnak, amiben szeretnék elmélyedni:
  Röviden ….
  Üdvözlettel:
  Bukor János

  • Radulovic Attila 2017. november. 7. kedd - 09:01

   Kedves János!

   Köszönöm, hogy írtál, igyekszünk majd segíteni! Számítok viszont a véleményedre; úgy látom, még nem töltötted ki az űrlapot. Ha van 1 percnyi időd, akkor megköszönöm, ha megteszed! Fontos a véleményed!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben