Új TickStory Lite verzió: 1.7.5!

Tickstory frissítés

Néhány újdonságot, és a HUF devizapárokat érintő javítást tartalmazó Tickstory Lite verzió került kiadásra. A frissítést a már licenccel rendelkező felhasználók a korábban kapott letöltési linkjükön keresztül tölthetik le, ahogyan ezt korábbi bejegyzésemben részleteztem. Röviden a lényeg: az e-mailjeid között keress rá a fastspring szóra, mivel ezen a szolgáltatón keresztül vásároltad meg a TSL licencet. Így a letöltés is rajtuk keresztül fog megtörténni ugyanazon a linken keresztül, amit a vásárláskor kaptál.

A frissítést tartalmazó zip fájlt mindenképpen érdemes letölteni, mert a letöltési link csak 1 hétig él, ezután újra kérni kell a link aktiválását.

Fejlesztések

  • [artf303826] Elérhető a perzsa fordítás
  • [artf310635] Elérhető a 2 és 10 perces idősík a fájl exportálásnál, chartoknál és az adatmegjelenítőnél.

Új funkciók

  • [artf304269] Tickstory ‘Standard’ verziójának elnevezése megváltoztatva; a licenccel rendelkező felhasználóknál csak Tickstory, az ingyenes változatnál Tickstory Lite jelenik meg a program fejlécében
  • [artf304738] Egyértelműsítve lett, hogy az XAUUSD a GOLD (arany) fő instruma és a XAU & XAG a Commodity (Árucikk) kategóriába lett mozgatva
  • [artf303830] MT4 indító: extra ellenőrzés az indítás előtt, hogy létezik-e a terminal.exe

Javítások

  • [artf310405] EURHUF & USDHUF árkorrekció (korábban az árfolyamadatok a normális századai voltak)

Az EURHUF / USDHUF árfolyamok kapcsán egy kis magyarázat: korábban pl. a 315,32 Ft helyett 3,1532 Ft szerepelt az exportált adatokban. A hibajelentést B. Sándor kedves ügyfelem felhívására jelentettem a Tickstory Lite fejlesztőcsapatának, akik pedig javították a hibát. Köszönöm mindenki közreműködését!

Írta: |2017-08-21T11:12:50+00:002016. június 3., péntek|Jó minőségű adatok|1 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Egy hozzászólás

  1. bsbs 2016. június. 3. péntek - 09:06 - Válasz

    Ami még nagyon fontos: a pontos hibajelzés után rövid időn belül elkészült az adatforrás hibáját kiküszöbölő kiegészítés, jó a Tickstory csapat és a support!

Hagyj üzenetet

25 − = 23

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben