Új MT4 build bejelentve – 985

Új MetaTrader4 build: 985

Az előző kiadás még ki sem hűlt, máris új verzió jelenik meg majd 2016. július 1-én. A MetaQuotes nem tétlenkedik, és olyan nélkülözhetetlen funkciókkal bővíti a Metatrader4 gazdag funkciókínálatát, mint a beépített chat funkció. Őszinte örömömet szeretném a kedves olvasókra is kisugározni, így egyúttal MT4 mémgyűjteményemet is bővítem a szokásos fordításon kívül.

2016. július 1. után a 940-es buildnél régebbi MT4 változatok támogatása megszűnik, és ezután már bejelentkezni sem lehet velük a kereskedési szerverekre – azaz e dátum után csak a 940-es, vagy újabb Metatrader4 terminálokkal lehet majd kereskedni.

Változások a 985-ös build változatban

 1. Terminál: új, beépített csevegési lehetőség. A kereskedőknek immáron lehetőségük van az MQL5.közösségen belüli barátaikkal csevegni, közvetlenül a platformon belül. A chat funkció kezeli a múltbéli üzeneteket, és mutatja az olvasatlan üzenetek számát is. Csevegés indításához jelentkezz be az MQL5 fiókodba közvetlenül a chat ablakból, vagy az Eszközök menü Beállítások > Közösség  fülén keresztül.
  Chat funkció

  Chat funkció


  Felesleges MT4 funkciók...

  Felesleges MT4 funkciók…

 2. Terminál: a belső levelezési adatbázis optimalizált olvasása a terminál indításakor.
 3. MQL4: új lehetőség lett hozzáadva annak érdekében, hogy az idő- és árskálát bármilyen charton ki/be lehessen kapcsolni. A korábbi változatokban egy MQL4 alkalmazás csak a CHART_SHOW_PRICE_SCALE és CHART_SHOW_DATE_SCALE tulajdonságokat tudta megváltoztatni azon a charton, amelyen futott.
 4. MQL4: Új MODE_CLOSEBY_ALLOWED tulajdonság a MarketInfo függvényen belül. A True érték azt jelenti, hogy a Close By eljárás (ellentétes pozícióval történő zárás) megengedett az adott instrumentumon.
 5. MQL4: Javítva az OnChartEvent string paraméterének lehetséges hibája. A hiba rossz értéket okozhatott. Az OnChartEvent segítségével követhetőek a charton bekövetkező események: billentyűleütések, egérmozgások, stb.
 6. MQL4: Gyorsabb grafikus objektum törlés az ObjectsDeleteAll függvénnyel.
 7. Szignálok: Javított automatikus instrumentum párosítás az EUR és RUB instrumentumok esetén.
 8. Tester: Javítva a grafikus objektumok létrehozási időpontjának beállítása a tesztelés során. A korábbi változatokban az aktuális terminál idő lett beállítva létrehozási időpontnak a tesztbéli időpont helyett.
 9. MetaEditor: Javítva a fókusz beállítása a szöveg cseréje mezőben a szövegcsere dialógusablakban.
 10. MetaEditor: Javítva a többszörösen előforduló szövegek cseréje a kurzortól felfelé történő keresés esetén.
 11. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.
Írta: |2017-08-20T15:15:23+00:002016. június 30., csütörtök|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

11 − 2 =

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben