Új MT4 build bejelentve – 950

Új MetaTrader4 build: 950

2015. december 23-án új Metatrader4 build verzió kerül a fa alá, mivel a MetaQuotes kiadja a 950-es build verziót. A változások listája ezúttal sem érinti jelentősen a felhasználókat. A listán kívül ebben a bejegyzésben a szakmailag kifejezetten indokolt frissítéshez kapcsolódó véleményemet is megtekinthetitek.

Változások a 950-es build változatban

  1. Virtuális szerver: Link hozzáadva a “Hogyan bérelj virtuális platformot” videó segédlethez
  2. Terminál: javítva lett a Navigátor ablakon belül az almappákban lévő MQL4 programok listázása. Most már a programok ABC sorrendben vannak.
  3. Terminál: Javítva lett a hálózati kapcsolat státuszjelzője az nagyfelbontású  (4K) megjelenítések esetén
  4. Terminál: Javításra került a Hírek panelen a nyomtatási előnézet.
  5. Terminál: Egy többcélú keresési funkció lett hozzáadva a napló panelekhez (terminál napló, Expertek napló, stratégiai teszter napló, virtuális szerver napló). Előre- és hátra, teljes szavakra vagy kifejezésekre, nagy- és kisbetű érzékenyen is lehet keresni.
  6. MetaEditor: Link hozzáadva a “Hogyan készíthetek kereskedőrobotot” témában az MQL4 varázslóhoz. Nézd meg a három perces videót és hozz létre kereskedőrobotot egy sor kód megírása nélkül!
  7. MQL4: Javítva lett a SignaBaseTotal függvény visszatérési értéke. Bizonyos esetekben a függvény nullás értéket adott vissza az elérhető szignálok valódi száma helyett.
  8. MQL4: Javítva lett a grafikus objektumok láthatóságának szerkesztése különjböző idősíkokon az MQL4 programokon belül. Bizonyos esetekben az objektum láthatatlanná vált a tulajdonság szerkesztése után.
  9. Teszter: Javítva lett az árak és SL/TP szintek megjelenítése a tesztelési eredményeknél.
  10. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.
Szakmai indokok a MT4 950-es kiadása mellett

Szakmai indokok a MT4 950-es kiadása mellett

Írta: |2017-08-20T15:22:19+00:002015. december 22., kedd|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben