Új TickStory Lite verzió: 1.7!

Tickstory frissítés

Megjelent a TickStory Lite (TSL) szoftver új verziója, mely hasznos újdonságokat tartalmaz.

A bejelentés magyar fordítását a Tovább után olvashatjátok.

Gyorstalpaló, azaz alapvető infók az új TSL változatok kapcsán

 • Az új – 1.6-os és 1.7-es – verziók nem tölthetőek le ingyen a tickstory.com weboldalról, hanem némi támogatás fejében e-mailben kapott link segítségével szerezhetőek meg
 • A támogatás összege $23.95, ami hozzávetőlegesen 7 000 Forintnak felel meg
 • A támogatás kifizetése nélkül a régebbi TSL változatok továbbra is használhatóak, de kizárólag 765-ös MT4 build verzióig képesek MT4-et visszatesztelés céljából elindítani
 • A támogatás kifizetése után szeptember 30-ig a további frissítések ingyenesen érhetőek majd el a támogatók részére
 • Ha már fizettél az 1.6 kapcsán, akkor szeptember 30-ig az összes új frissítés elérhető újabb fizetés nélkül a korábbi, e-mailben kapott linken keresztül! A link tartalmazza a fastspring szócskát, ilyet keress.

Fejlesztések

 • [artf235860] MT4 Export: a tickek (árváltozások) száma volume-ként (mennyiségként) exportálható
 • [artf235797] MT4 Export: a “valódi” spread is exportálhatóvá vált (Figyelem: ez csak az exportált fájlt érinti. A TSL indítója jelenleg nem támogatja a változó spreadet. Ezt a funkciót Birt Tick Data Suite nevű szoftvere tudja biztosítani – további részletek a korábbi cikkemben)

Új funkciók

 • [artf235860] MT4 Export: ‘Suppress volume’ (‘Mennyiségi adatok elhagyása’) nincs alapból bepipálva, így exportálásra kerül az aktuális tick darabszám
 • [artf286803] Javított orosz fordítás (köszönet Rever27-nek).

Hibajavítások

 • [artf286802] a programindítás során néha URI kivétel történt

Bővebb információ erről a verzióról

 • A mennyiség most már tickekben van kifejezve. Ez azt jelenti, hogy a “Mennyiségi adatok elhagyása” jelölőnégyzet nincs bepipálva, és az árfolyamváltozások száma megjelenik a Mennyiség mezőben.
 • A spreadet most már be lehet illeszteni az alábbi képen látható jelölőnégyzet segítségével. Ezzel lehetőség nyílik a változó spreaddel történő backtesztelésre*. Ha ez az opció be van jelölve, egy extra mező az MT4 FXT fájljában tartalmazni fogja a spreadet, egész számként kifejezve.
 • Tehát ha 5 tizedesjegy pontosságú brókerrel dolgozol és a jelenlegi spread 2.5 pip, akkor 25 lesz a beillesztett érték. Ha pedig 4 tizedesjegy pontosságú brókerrel, akkor 2 lesz. Ez a viselkedés teljesen azonos a MT4 stratégiai teszterében egyébként megszokott formával.
 • Továbbá egy extra “eltolás” érték adható meg annak érdekében, hogy le tudd tesztelni, hogyan viselkedik a robotod különböző méretű spreadek esetén. Ez az érték is egész szám, amely hozzá lesz adva a spreadhez. Egy 5 tizedesjegy pontosságú brókernél az 1-es szám megadásával az eredeti 2.5-ös spread 2.6-ra változik, míg 4 tizedesjegy pontosságú brókernél a 2.5-ös spread 3.5-re változik, amiből a 3 lesz felhasználva. Az eltolás jelenleg a Berak spread + további szöveggel használható.
 • A tizedesjegyek okozta eltérésekről ide kattintva olvashatsz bővebben.
Új funkciók a TSL 1.7-ben

Új funkciók a TSL 1.7-ben

[box color=green title=”*”]Fontos, hogy jelenleg kizárólag a Tick Data Suite képes változó spreades backtesztet alkalmazni. Erről további részleteket korábbi cikkemben olvashatsz.[/box]

Hogyan juthatok hozzá az új verzióhoz?

Akik már rendelkeznek licenccel, azok az eredeti – e-mailben kapott – link segítségével tudják letölteni az új változatot.

Akik még nem rendelkeznek licenccel és elfogadható számukra a 23.95 dolláros támogatási összeg, ide kattintva juthatnak hozzá ahhoz.

Ha a fizetés sikeres, e-mailben kapod meg a Tickstory licencedet. A legújabb funkciók bekapcsolásához a Súgó menüpont Licenc száma opcióját kell választani, és oda a kapott kódot beilleszteni.

Egy licenc maximum kettő saját számítógépen használható. Minden megvásárolt licenc két új számítógépre ad hozzáférést az új funkciókhoz. A szoftver licencének semmilyen más része nem érintett, azonban a fizető szoftverfelhasználók támogatása prioritást élvez.

Vedd figyelembe, hogy a licenced másokkal történő megosztása a licenc letiltását is eredményezheti! Kérjük, értékeld szolgáltatásunkat annyira, hogy támogatsz bennünket!

Miben különbözik ez a verzió az ingyenestől?

 • A fizetős változat lehetővé teszi a 840, vagy annál újabb MT4 build verziókon történő tesztelést is. Az ingyenes változat 765 vagy annál korábbi MT4 build verziót igényel.
 • Fontos megjegyzés, hogy a 765-ös MT4 build verzió nem működik Windows 10 alatt!
 • Ingyenes frissítéseket biztosítunk a fizetőknek legalább 2015. szeptember 30-ig!
 • Már 4 frissítést biztosítottunk a szoftverhez, ezek javításokat és új funkciókat is tartalmaztak.
 • A fizetők prioritást élveznek a támogatás kapcsán is.

[box color=green title=”Segítség kell?”]Amennyiben kérdésed merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, keress fel nyugodtan a Névjegyben található e-mail címemen vagy telefonszámomon keresztül![/box]

Írta: |2017-08-21T11:21:00+00:002015. augusztus 26., szerda|Jó minőségű adatok|2 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

2 hozzászólás

 1. […] Egy apró hibajavítás miatt új TickStory Lite verzió érhető el. A frissítést a már licenccel rendelkező felhasználók a korábban kapott letöltési linkjükön keresztül tölthetik le, ahogyan ezt korábbi bejegyzésemben részleteztem. […]

 2. […] Egy újabb javítás miatt új TickStory Lite verzió érhető el. A frissítést a már licenccel rendelkező felhasználók a korábban kapott letöltési linkjükön keresztül tölthetik le, ahogyan ezt korábbi bejegyzésemben részleteztem. […]

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben