Névjegy

Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a legtöbben Raduként ismernek. Szegeden élek és kereskedési stratégiák MetaTrader platformra való átültetésével foglalkozom, ezen kívül ezt a szakmai blogot szerkesztem, melynek célja, hogy hasznos anyagokkal segítsem a kereskedés iránt érdeklődőket.

A Metatrader4 terminál, valamint a TickStory nevű alkalmazás felhasználói felületeit is én fordítom le magyar nyelvre.

Ha nem tudod, hogy hol kezdd a nézelődést, nézz körül az Eligazítóban. Ha kész stratégiád van, amelyet automatizáltatni szeretnél, akkor a Saját robotod menüpont kell Neked, ha pedig érdekel hogy mi mások véleménye a munkámról, olvass bele a beszámolókba.

Elérhetőségeim

A leggyorsabban a kicsit lentebb található űrlappal tudod felvenni velem a kapcsolatot. Ezen kívül természetesen a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre:

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Milyen gyorsan fogok reagálni megkeresésedre?

Törekszem a 3 munkanapon belüli válaszadásra. A reakció gyorsasága függ az éppen aktuális munkáimtól és határidőimtől, és persze velem is előfordul, hogy szabadságon vagyok :)

Alapelvem, hogy minden megkeresésre válaszolok, legyen az akár e-mail, vagy telefon. A legmegbízhatóbb a kapcsolatfelvételi űrlap és az e-mail, mert ezekkel mindenképpen találkozom majd, míg pl. egy Skype üzenet könnyebben elveszhet.

Ha mégis eltelik úgy egy hét, hogy nem kaptál tőlem választ, akkor arra kérlek, hogy keress fel telefonon – előfordulhat, hogy az e-mailed fennakadt a spamszűrőn.