Új TickStory Lite verzió: 0.9!

Tickstory frissítés

Megjelent a TickStory Lite nevű hasznos segédprogram új, 0.9-es változata. Az új verzió remélhetőleg leghasznosabb újítása a magyar nyelvű felület, melynek fordítását én követtem el.

Az eredeti bejelentés fordítása:

Új funkciók

  • [TICKLITE-15] Hozzáadásra került az MT4 Adat szerkesztő, amellyel lehetővé válik a spread és más brókeri beállítások szerkesztése az FXT fájlok újragenerálása nélkül. (A funkció a “Like” gomb megnyomása után válik használhatóvá!)
  • [TICKLITE-88] Új időzóna, amely támogatja a NY kereskedési órákat
  • [TICKLITE-100] Új dolgok érhetőek el a “Tickstory kedvelőinek” – nagy köszönet a támogatásotokért! Kattints a Like/Tetszik gombra!
  • [TICKLITE-101] Nyelvi támogatás az arab, kínai, francia, német, hindi, magyar, olasz, japán, orosz és spanyol felhasználóknak

Fejlesztések

  • [TICKLITE-95] Javított hibaüzenet, amennyiben egy MT4 telepítés könyvtárát nem lehet kiválasztani

Javítások

  • [TICKLITE-92] MT4 indító: néhány felhasználó esetén a Metatrader felülírta az FXT fájlokat
  • [TICKLITE-96] MT4 export: stop-out szint, GTC és a Commission Lots beállítások most már helyesen az egyedileg beállított értékeket használják
  • [TICKLITE-97] MT4 export: a margin (letét) devizaneme most már beállítható
  • [TICKLITE-104] MT4 export: a török felhasználók esetén felbukkanó “Unrecognised token BASECOMMISSION” hiba javítva

Külön köszönet Radulovic Attilának [https://www.radu.hu] a magyar és Daniel R (neowaver2000@yah–.com) -nek a spanyol fordításért.

További fordításokat várunk, egy részük pedig finomítást igényel. Amennyiben szeretnél hozzájárulni a projekthez fordítási segítséggel, jelezd nekünk!

Ahhoz, hogy a Tickstory kedvelőjévé válj, kattints a Facebook Like (Tetszik) gombra a program jobb felső sarkában! Miután az Internet Explorer megkérdezi a belépési adataidat, győződj meg róla hogy bejelölöd a “Maradjak bejelentkezve” opciót!

Ezek után érheted el a Tickstory Lite plusz funkcióit – például az MT4 Adat szerkesztőt (MT4 Data Editor).

Tiszteljük a magánszférádat, adataidat nem adjuk át harmadik félnek!

A program 0.9 verziója letölthető innen.

Várom a magyar fordítással kapcsolatos visszajelzéseket akár e-mailben, akár itt a blogon megjegyzés formájában!

Futtatás az új MT4 változatokkal

Sajnos az új (482 és annál újabb) MT4 build verziókkal a visszatesztelés TickStory Lite-tal nem fog működni.

A TSL jelenlegi kiadása csak a 432, 445 és 451-es változatokkal működik. Egy 432-es változatot innen tudtok letölteni. Fontos, hogy a Metatradernek nem kell brókerhez kapcsolódnia! Az FXT fájlokban a használni kívánt bróker kondíciói bele lesznek égetve, így teljesen lényegtelen hogy a letölthető terminál milyen brókernél volt használva korábban.

Amennyiben a fentiek számodra nem mondanak semmit, mindenekelőtt olvasd el újra az erről a témáról szóló cikket!

Írta: |2017-08-21T11:42:51+00:002013. június 18., kedd|Jó minőségű adatok|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben