Új MT4 build bejelentve – 500

Új MetaTrader4 build: 500

A MetaQuotes bejelentése alapján kiadásra került az 500-as MT4 build, ami a tegnap összeírt változásokon kívül még egy-két apróságot tartalmaz újításként.

Fontos információ, hogy 2013. augusztus 1-jétől a 439-es buildnél régebbi MT4-ek támogatása megszűnik!

A korábban említett változások rövid felsorolása:

 1. belépési, SL és TP értékek változtathatósága fogd és vidd módszerrel (az esetlegesen ugyanitt elhelyezkedő horizontális vonala óvatos “félrekattintással” mozgathatóak csak el)
 2. megjelenhet egy új fül a terminál panelen: a bróker weboldala válik elérhetővé (ha a bróker él ezzel a lehetőséggel)
 3. új fül a terminál panelen: Code Base. Ezen keresztül a mások által feltöltött indikátorok, expertek és szkriptek egy mozdulattal chartra helyezhetőek. Ekkor a terminál letölti és lefordítja az adott segédeszközt, amit a későbbiekben is lehet használni.
 4. több kisebb fejlesztés illetve javítás.
Írta: |2017-08-20T16:28:31+00:002013. május 10., péntek|MetaTrader4, MQL4|6 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

6 hozzászólás

 1. J054 2013. május. 13. hétfő - 18:14 - Válasz

  Kedves Radu,

  A TickStory-ban nem megy a launcher az 500-as build-el, és így “TestGenerator: internal error because the file not opened” hibaüzit kapok.
  Eddig (495-ig) jól működött, ezért nem foglalkoztam vele, hogy mit is csinál a launcher, és lehet-e “kézzel” indítani teszteléshez (a DukasCopy adatok nyilván nem vesztek el).
  Vagy várjak amíg lesz TickStory frissítés?
  Vagy érdemes (lett volna) a régi build .exe fájlt lementeni és tűzfallal blokkolni, hogy ne frissítsen?

  • Radulovic Attila 2013. május. 13. hétfő - 18:27

   Valóban, a TickStory frissítésben lehet bízni hogy esetleg csinálnak ehhez a buildhez is egy változatot.

   A régi buildek közül a 451-est érdemes elrakni, ott még a LiveUpdate.exe -s megoldás van. A 481-nél már valóban tűzfal blokkolás jöhet szóba – ezt még nem próbáltam, de akkor érdemes a *.metaquotes.net -et tiltani.

 2. petikiss 2013. május. 21. kedd - 20:26 - Válasz

  Sziasztok,

  esetleg nem lehetne valahova felrakni egy 451-es verziot? Barhogy keresem neten, egyszeruen nem talalom. Ha valakinek lenne, es elkuldene, nagyon megkoszonnem 🙂

  Koszonom.

 3. diver 2013. május. 31. péntek - 17:15 - Válasz

  Helló!
  Ezt a 451-es verziót hogy kell használni? Nekem összezagyválta a gépemet egy kicsit. FxPro-t szeretném visszabutítani és backtesztelni.

  • Radulovic Attila 2013. május. 31. péntek - 18:06

   Nem tudja “összezagyválni” a géped, hiszen a saját könyvtárán kívül nem sok vizet zavar.

   Ez egy Exness-es terminál. A visszatesztelésnél teljesen mindegy, milyen terminál volt valaha. A Tickstory Lite -os cikkben leírtam, hogy a számodra fontos brókertől (esetedben FxPro) kiexportált beállításokat a TL beleégeti az FXT fájlokba. Hogy ezeket milyen terminálban használod, az teljesen mindegy.

   Az más kérdés, hogy brókerhez nem kell kapcsolódnod a 451-es terminálból, illetve az instrumentumok listája, stb. is csak az lehet, amely eredetileg az exness-es terminálban volt.

Hagyj üzenetet

+ 5 = 10

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben