Újdonságok + fogalomtár

A visszajelzések alapján az átlagoló és profitszámoló szkript posztjához is új verziót töltöttem fel.

Az új verziókban lehetővé tettem azt, hogy

– csak a Magic szám nélküli pozíciók is legyenek számolhatók; ez azért fontos, mert ha valaki robotot futtat de közben kézzel menedzsel is, akkor szüksége lehet arra, hogy csak a saját pozícióinak a kalkulációját lássa

– változtatható lett a szövegcímkék színe, hogy ne csak a fekete (alapértelmezett) háttérszínű chartokon lehessen látni a szövegeket.

– a szkriptek eltávolítása során már nem az összes szövegcímkét, csak a sajátjaikat törlik.

A bloggal kapcsolatban pedig: bejelentkezés után rögtön a  főoldalra kerültök, valamint egy folyamatosan bővülő fogalomtárat igyekszem létrehozni, amely előbb-utóbb külön oldalt is kap majd. Egyelőre a cikkekben meghatározott szavak esetén – ha a szavakra viszitek az egeret – rövid magyarázatokat olvashattok.

A célom az, hogy a technikai és tőzsdei kifejezések kapcsán magyarázatokat kapjatok a számotokra ismeretlen, de itt a blogon külön (még) nem taglalt fogalmakkal kapcsolatban.

A fogalomtárral kapcsolatban is várom a véleményeket, ötleteket!

Írta: |2017-08-21T17:33:25+00:002011. január 6., csütörtök|Általános|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben