Elindult a Trader Klub weboldala!

Elindult a Trader Klub weboldala
Radulovic Attila

Az utóbbi időben már többször említettem, hogy Gáborral egy közös projekten dolgozunk.

Ez a közös projekt nem más, mint a Trader Klub – egy olyan közösség, ahol kifejezetten a kereskedők számára nyújtunk ingyenes és fizetés ellenében elérhető szolgáltatásokat.

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy a Trader Klub weboldala a mai nappal elindult! Létrehoztunk egy bejegyzést, amely röviden bemutatja az új weboldalt. Kattints ide vagy a logónkra, és olvasd át!

A Trader Klub logója

Elöljáróban annyit szeretnék elmondani róla, hogy sok hasznos tartalommal töltjük fel, és az oldalon keresztül folyamatosan jelentkezünk cikkekel és ingyenes előadásokkal, amelyek a kereskedést érintő témákkal foglalkoznak. Terveink szerint nem csak mi fogunk webináriumokat tartani, hanem meghívunk más, hiteles iparági szereplőket is.

Írta: |2018-09-17T11:31:44+00:002018. szeptember 4., kedd|Gépház|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

− 3 = 6

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben