Új MT4 build bejelentve – 1080

Új MetaTrader4 build jelent meg: 1080

Fontos MT4 frissítés jelenik meg a mai napon a MT4-hez, a frissítés jelen esetben kifejezetten javasolt.

Egy hónappal ezelőtt a Microsoft egy jelentős frissítést adott ki a Windows 10 nevű operációs rendszeréhez, Windows 10 Creators Update (1703-as verzió) elnevezéssel. A rendszerszintűfrissítés a Windows 10-ben automatikusan megtörténik, előbb-utóbb minden felhasználónál. A frissítés bekövetkezte után nem lehet futtatni az MQL4 programokat a MT4 kereskedőprogramokban, vagyis a robotok, indikátorok nem tudnak majd elindulni / működni.

A MT4 jelen build kiadása megoldja ezt a problémát, és ezzel a változattal az összes kiegészítő – expert, indikátor, szkript – rendben fog működni. A programok újrafordítás nem szükséges!

[box title=”Fontos!” color=”#ef4949″]2017. október 1. után az 1065-ös buildnél régebbi MT4 változatok támogatása megszűnik, és ezután már bejelentkezni sem lehet velük a kereskedési szerverekre – azaz e dátum után csak az 1080-as, vagy újabb Metatrader4 terminálokkal lehet majd kereskedni.[/box]

Megjegyzés: a cikk közlésének időpontjában egyelőre még nem történt meg a frissítés a meglévő terminálokban 1080-as verzióra, a MetaQuotes saját szerverén is csak az 1074-es változat érhető el. Valószínűleg hétvégén illetve hétfőtől várhatóak a tömeges frissülések.

Kapcsolódó Tickstory frissítés

Új TS verzió jelent meg, melynek legfontosabb változása, hogy támogatja az 1080-as legutóbbi MT4 build verziót.

Ezt a frissítést minden olyan felhasználó számára ingyenesen hozzáférhető, aki mostanában 1.8.0-ás vagy annál újabb TS verziót vásárolt. Azaz ha már fizettél pl. az 1.8.0, vagy azutáni bármely változatért, az 1.8.9-es verziót ingyenesen letöltheted az eredeti letöltési linken keresztül.

Írta: |2017-08-20T14:50:15+00:002017. május 12., péntek|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben