Új MT4 build bejelentve – 940

Új MetaTrader4 build: 940

2015. december 11-én a MetaQuotes kiadta a 940-es build verziót. A változások ezúttal sem érintik jelentősen a felhasználókat; a listát elolvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Változások a 940-es build változatban

  1. Terminál: a terminál felülete teljesen képes alkalmazkodni a nagy felbontású  (4K) kijelzőkhöz. Minden felhasználói elem helyesen kerül megjelenítésre. A kisebb megjelenítőkön a felhasználói elemek mérete automatikusan megnövekszik a könnyebb olvashatóság érdekében. (Radu: minden héten közlik ezt, remélhetőleg most már tényleg így van!)
  2. MQL4: javításra került egy hiba, amely alkalmanként “Hiba az EX4 fájl írása során” hibaüzenetet generált Windows 10 alatt a programfordítás során.
  3. MQL4: javítva lett a hiba, amely alkalmanként hibát okozhatott amennyiben külső DLL hívás történt szkriptekből vagy robotokból.
  4. Virtuális szerver: javítva lett a kereskedési környezet költöztetése olyan egyedi indikátor esetében, amely külső EX4 függvénykönyvtárat hív meg egy roboton belül.
  5. Szignálok: javításra kerültek az értesítések a szignál feliratkozási oldalán. Például a másoláshoz szükséges instrumentumok hiányakor, eltérő kereskedési kondíciók esetén megjelenő értesítések.
  6. MetaEditor: javítva lett az ablakok elrendezése, ha egyikük maximalizálva van. A nyitott fájlok elrendezhetőek mozaikszerűen, lépcsősen, vízszintesen és függőlegesen is a Window menü megfelelő menüjére kattintva.
  7. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Az összes pont közül a 3-as pont kapcsán lehet érdemes leginkább frissíteni; ezt is azoknak javaslom, akik interneten vásároltak robotot és az adott robot DLL importon keresztül azonosítja a felhasználót.

Az eredeti, angol nyelvű bejelentést itt találod meg.

Írta: |2017-08-20T15:23:37+00:002015. december 12., szombat|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben