Új MT4 build bejelentve – 920

Új MetaTrader4 build: 920

2015. november 26-án a MetaQuotes kiadja/kiadta/ígéri (szabadon választható) a 920-as build verziót. A változások nem érintik jelentősen a felhasználókat; a listát elolvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Változások a 920-as build változatban

 1. Terminál: javítva a számlanyitási panelen a kereskedési szerverek első és időszakos frissítése. Most már a ping értékek frissítése időben történik és nincs szükség kézi frissítésre.
 2. Terminál: a kliens terminál optimalizáltan és gyorsabban működik.
 3. Terminál: a terminál felülete további frissítésen esett át a nagyobb felbontások támogatásához (4K)
 4. MQL4: javítva az MQL4 alkalmazások egyedi indikátor letöltése. Ez lehetővé teszi a “minden egyben” alkalmazások könnyebb terjesztését.
 5. MQL4: az egyedi indikátorok pontossága javítva lett. A pontosság korábban 4 tizedesjegyhez kötődött, most már a megfelelő indikátori szint pontosságán múlik.
 6. MQL4: Ezt a pontot nem fordítom le, mert értelmetlen az egész bekezdés az eredeti angol nyelvű szövegben. Lásd: “Fixed checking the possibility of reducing an object of one type to another type as a result of inheritance when passing the object as a method\function parameter.”.
 7. MQL4: Javítva lett a beépített indikátorok újraszámolási funkciója egy megadott pufferen (iindikátorOnArray) abban az esetben, amikor az adatok fix méretű tömbben érkeznek. Korábban az indikátor értékei nem számolódtak újra.
 8. MQL4: Javítva lettek a hibák az osztály sablonokban.
 9. Teszter: lehetőség van a vizuális módot kezelni abban az esetben, amikor a terminált konfigurációs ini fájlból indítjuk. Az új TestVisualEnabled paraméter (true/false) ezért lett hozzáadva. Amennyiben a paraméter nincs megadva, a jelenlegi beállítás lesz használva.
 10. Teszter: Javítva az a hiba, amely során a CopyXXX függvények valós múltbéli adatokat adtak vissza a tesztbéliek helyett.
 11. Teszter: Javítva a konfigurációs ini fájl paramétereinek beolvasása a parancssori indítás során.
 12. Teszter: Javítva lett a túlzott memória deallokáció, melynek során egy vizuális teszter chart bezárása után a múltbéli adatok elérhetetlenné váltak a valós idejű expertek számára.
 13. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Az eredeti, angol nyelvű bejelentést itt találod meg.

Írta: |2017-08-20T15:25:41+00:002015. november 26., csütörtök|MetaTrader4, MQL4|2 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

2 hozzászólás

 1. fenlaci 2016. január. 11. hétfő - 18:24 - Válasz

  Szia Radu!

  A kérdésem: Testernél hová tűnt a VISUAL kapcsoló?
  Hogy lehet beállítani, hogy legyen?
  Várom a választ, köszi
  Laci

  • Radulovic Attila 2016. január. 12. kedd - 08:42

   Nem tűnt el, csak túl alacsony nálad a panel függőleges mérete. Növeld meg, és előkerül a hiányzó visual kapcsoló is 🙂

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben