Új MT4 build bejelentve – 745

Új MetaTrader4 build: 745

Gyorsan érkeznek az újabb és újabb frissítések MT4-hez. A legújabb hivatalos kiadás október 24-én, pénteken került kiadásra.

A szokásos, angol nyelvű fórumbejegyzést ide kattintva nyithatjátok meg.

 1. Terminál: Javítva egy hiba, mely miatt problémás volt a 64 bites Windows XP alól történő terminálindítás.
 2. Terminál: Javított fájlnév kialakítás chart sablonok vagy a Piacfigyelőből történő instrumentumlista mentésekor.
 3. Terminál: Sokrétű tartalmakban javítva az idézőjelek esetén bekövetkező hiba.
 4. MQL4: Hozzáadásra került a CHART_BRING_TO_TOP chart tulajdonság (a chart a többi chart felett kerül megjelenítésre) a ChartGetInteger függvényhez.
           //--- chart legfelülre történő mozgatása, amennyiben még nem ott van
           if(!ChartGetInteger(0,CHART_BRING_TO_TOP))
              ChartSetInteger(0,CHART_BRING_TO_TOP);
 5. MQL4: MQL4 charthoz csatolásának lehetősége letiltva, amennyiben ott már egy meglévő MQL4 program debuggolása vagy profilozása folyik
 6. Javított hibák a fórumbejegyzések és hibanaplók alapján.

Fontos megjegyzés, hogy az első pontban Windows XP kapcsán jelzett hiba nagy valószínűséggel megoldotta a Windows Server 2003-as operációs rendszer alatt  (is) jelentkező problémát, mely a számlára történő bejelentkezés során merült fel. A jelenség az volt, hogy lehetetlen volt bejelentkezni a bróker szerverére, miközben a terminál jobb alsó sarkában Általános hiba (Common Error) felirat jelent meg.

Jómagam a Windows Server 2003 R2 változatot használom, itt a fenti probléma nem jelentkezik a 745-ös változat használata mellett.

Írta: |2017-08-21T08:54:13+00:002014. október 27., hétfő|MetaTrader4, MQL4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben