Új béta MT4 build bejelentve – 628

Új MetaTrader4 build: 628

A MetaQuotes egy szűkszavú fórumbejegyzés keretében jelentette be a 628-as build verziót, amely egyelőre kizárólag a MetaQuotes demó szerverén érhető el.

Az új változat egy újabb hibát javít, amely a 625-ös build változatban jött elő olyan felhasználóknál, akik Symantec vírusirtó szoftvert használnak. Nekik mindenképpen javasolt a frissítés, ha szeretnék továbbra is a vírusirtójuk mellett használni a MT4 platformot.

A frissítés két módon történhet meg:

  • a MetaQuotes demó szerverére történő csatlakozással – erről itt olvashatsz bővebben
  • a MetaQuotes szerveréről letölthető zip fájl segítségével; az ebben található két fájllal írjuk felül a meglévő MT4 terminálunk telepítési mappájában lévő terminal.exe és metaeditor.exe fájljait. A terminálból mindenképp ki kell lépni a megoldás előtt!

A fenti frissítés után a Symantec vírusirtó használata mellett sem fog problémát okozni a MT4.

Írta: |2017-08-21T09:19:53+00:002014. március 29., szombat|MetaTrader4|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

6 + 4 =

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben