Újdonságok + fogalomtár

A visszajelzések alapján az átlagoló és profitszámoló szkript posztjához is új verziót töltöttem fel.

Az új verziókban lehetővé tettem azt, hogy

– csak a Magic szám nélküli pozíciók is legyenek számolhatók; ez azért fontos, mert ha valaki robotot futtat de közben kézzel menedzsel is, akkor szüksége lehet arra, hogy csak a saját pozícióinak a kalkulációját lássa

– változtatható lett a szövegcímkék színe, hogy ne csak a fekete (alapértelmezett) háttérszínű chartokon lehessen látni a szövegeket.

– a szkriptek eltávolítása során már nem az összes szövegcímkét, csak a sajátjaikat törlik.

A bloggal kapcsolatban pedig: bejelentkezés után rögtön a  főoldalra kerültök, valamint egy folyamatosan bővülő fogalomtárat igyekszem létrehozni, amely előbb-utóbb külön oldalt is kap majd. Egyelőre a cikkekben meghatározott szavak esetén – ha a szavakra viszitek az egeret – rövid magyarázatokat olvashattok.

A célom az, hogy a technikai és tőzsdei kifejezések kapcsán magyarázatokat kapjatok a számotokra ismeretlen, de itt a blogon külön (még) nem taglalt fogalmakkal kapcsolatban.

A fogalomtárral kapcsolatban is várom a véleményeket, ötleteket!

Írta: | 2017-08-21T17:33:25+00:00 2011. január 6., csütörtök|Általános|0 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.