Black Friday 2016 – Tickstory kedvezményes áron

Tickstory

A 2016-os Black Friday (Fekete péntek) és Cyber Monday (Kiber hétfő) alkalmából sok helyen kaphattok kedvezményt a kereskedelemben. A Tickstory csapata is meglovagolja ezt az “őrületet”, így most 50% kedvezményt biztosítanak minden vásárlónak. Érdemes most döntened, ha jó minőségű adatokkal szeretnél visszatesztelni és mostanában nem vásároltad meg a Tickstory szoftvert!

A kedvezmény a következő két napon vehető igénybe:

Ha 25-én olvasod ezt a bejegyzést akkor a fenti felsorolásban lévő Black Friday linkre, míg ha 28-án olvasod a bejegyzést akkor pedig a Cyber Monday linkre kattints, úgy kapod meg az 50%-os ajánlatukat – így most kb. 6 000 Ft-os áron juthasz hozzá a programhoz.

A Tickstory licence jelenleg is az, mint az elmúlt időszakokban: minimum 1 hónapig vállalják, hogy új MetaTrader4 verzió esetén frissítik a szoftvert. 1 hónap letelte után beérkező frissítéskor két eset lehetséges:

  • vagy gesztusból biztosítják az 1-2 hónapja vásárlóknak a frissítést (ilyen is történt már!),
  • vagy ismét meg kell vásárolni a licencet.

Habár a fenti modell nem a legoptimálisabb és sok az ezzel kapcsolatos félreértés, nem várható el az, hogy minden jövőbeli frissítést ingyenesen biztosítasanak. Éveken keresztül ezt tették, pár éve azonban a fenti modellt vezették be.

Írta: |2017-08-20T14:59:27+00:002016. november 25., péntek|Általános|2 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

2 hozzászólás

  1. deepstack 2016. november. 28. hétfő - 21:23 - Válasz

    Köszi, hogy szóltál!

    • Radulovic Attila 2016. november. 29. kedd - 08:19

      Örülök, hogy segíthettem és köszönöm szépen, hogy visszajeleztél!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben