Black Friday 2016 – Tickstory kedvezményes áron

Tickstory

A 2016-os Black Friday (Fekete péntek) és Cyber Monday (Kiber hétfő) alkalmából sok helyen kaphattok kedvezményt a kereskedelemben. A Tickstory csapata is meglovagolja ezt az “őrületet”, így most 50% kedvezményt biztosítanak minden vásárlónak. Érdemes most döntened, ha jó minőségű adatokkal szeretnél visszatesztelni és mostanában nem vásároltad meg a Tickstory szoftvert!

A kedvezmény a következő két napon vehető igénybe:

Ha 25-én olvasod ezt a bejegyzést akkor a fenti felsorolásban lévő Black Friday linkre, míg ha 28-án olvasod a bejegyzést akkor pedig a Cyber Monday linkre kattints, úgy kapod meg az 50%-os ajánlatukat – így most kb. 6 000 Ft-os áron juthasz hozzá a programhoz.

A Tickstory licence jelenleg is az, mint az elmúlt időszakokban: minimum 1 hónapig vállalják, hogy új MetaTrader4 verzió esetén frissítik a szoftvert. 1 hónap letelte után beérkező frissítéskor két eset lehetséges:

  • vagy gesztusból biztosítják az 1-2 hónapja vásárlóknak a frissítést (ilyen is történt már!),
  • vagy ismét meg kell vásárolni a licencet.

Habár a fenti modell nem a legoptimálisabb és sok az ezzel kapcsolatos félreértés, nem várható el az, hogy minden jövőbeli frissítést ingyenesen biztosítasanak. Éveken keresztül ezt tették, pár éve azonban a fenti modellt vezették be.

Írta: | 2017-08-20T14:59:27+00:00 2016. november 25., péntek|Általános|2 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

2 hozzászólás

  1. deepstack 2016. november. 28. hétfő - 21:23 - Válasz

    Köszi, hogy szóltál!

    • Radulovic Attila 2016. november. 29. kedd - 08:19

      Örülök, hogy segíthettem és köszönöm szépen, hogy visszajeleztél!

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.