Hozzászólások

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6
  Hozzászólás: Backteszt MT4 vagy MT5 #11396

  Szia Radu !
  Van egy hibajelenségem egy RBO tesztelés során.
  Tick Data Suite használó vagyok egy éve, ami szuper és kitűnő, nagyon hálás vagyok egyszerűségéért és könnyű használatáért.
  Az expertet EUR_USD devizapáron Dukascopy adatokkal folyamatosan TDS-en használva egy beállítással futtatva tesztelések során tökéletesen dolgozott, mígnem két dátumon nem azt csinálta amit kellett volna ( a rangeből kilógtak a gyertyák és a kötéseket is össze-vissza csinálta ) és elég komoly 31 %-os DD-t okozott. Szívesen küldenék fotót, de azt itt ha jól látom nem lehet. Próbáltam más MT4 -en futtatva, más nem Dukascopys adattal is futtatni, de a rajzolás, kötések – hiba – ugyanaz. Kérdésem ilyenkor mi lehet az oka ennek a jelenségnek ? Válaszodat előre is köszönöm !

  Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Szia Radu ! Köszönöm válaszod, az RBO expert beállításain kellett állítanom, hogy a DAX Ducascopys értékeivel stimmeljenek. Köszönettel Japa

  Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Szia Radu !

  Megvettem a Tick Data Suite programot miután két hetes felajánlott időszak alatti teszteléseket devizapárokon tökéletesen végezte. Egy dologban viszont kérem a segítségedet, DAX – nak a tesztelését nem tudom elvégezni. Nem tudom az e az oka, esetleg, hogy más instrumentum elnevezése van mint az adott MT4 brókernél, én próbáltam több MT4 is futtatni, sikertelenül.

  Köszönettel TJ

  Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6
  Hozzászólás: Tickstory #4347

  Szia Radu !

  Frissített az MT4 Build 830 -ra, Tickstory ezek után nem tudta kezelni az MT4-et. Kérlek javasolj egy megoldást.

  Köszönettel TJ

  Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6
  Hozzászólás: Tickstory #4255

  Van írásjogom, chart mentés képként használva tudtam a rendszermappa MQL4/fajl útvonalra menteni, mi a következő lépés ?

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5