Hozzászólások

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
  • Japa
    Tag
    Bejegyzések száma: 6
    Hozzászólás: Backteszt MT4 vagy MT5 #11396

    Szia Radu !
    Van egy hibajelenségem egy RBO tesztelés során.
    Tick Data Suite használó vagyok egy éve, ami szuper és kitűnő, nagyon hálás vagyok egyszerűségéért és könnyű használatáért.
    Az expertet EUR_USD devizapáron Dukascopy adatokkal folyamatosan TDS-en használva egy beállítással futtatva tesztelések során tökéletesen dolgozott, mígnem két dátumon nem azt csinálta amit kellett volna ( a rangeből kilógtak a gyertyák és a kötéseket is össze-vissza csinálta ) és elég komoly 31 %-os DD-t okozott. Szívesen küldenék fotót, de azt itt ha jól látom nem lehet. Próbáltam más MT4 -en futtatva, más nem Dukascopys adattal is futtatni, de a rajzolás, kötések – hiba – ugyanaz. Kérdésem ilyenkor mi lehet az oka ennek a jelenségnek ? Válaszodat előre is köszönöm !

    Japa
    Tag
    Bejegyzések száma: 6

    Szia Radu ! Köszönöm válaszod, az RBO expert beállításain kellett állítanom, hogy a DAX Ducascopys értékeivel stimmeljenek. Köszönettel Japa

    Japa
    Tag
    Bejegyzések száma: 6

    Szia Radu !

    Megvettem a Tick Data Suite programot miután két hetes felajánlott időszak alatti teszteléseket devizapárokon tökéletesen végezte. Egy dologban viszont kérem a segítségedet, DAX – nak a tesztelését nem tudom elvégezni. Nem tudom az e az oka, esetleg, hogy más instrumentum elnevezése van mint az adott MT4 brókernél, én próbáltam több MT4 is futtatni, sikertelenül.

    Köszönettel TJ

    Japa
    Tag
    Bejegyzések száma: 6
    Hozzászólás: Tickstory #4347

    Szia Radu !

    Frissített az MT4 Build 830 -ra, Tickstory ezek után nem tudta kezelni az MT4-et. Kérlek javasolj egy megoldást.

    Köszönettel TJ

    Japa
    Tag
    Bejegyzések száma: 6
    Hozzászólás: Tickstory #4255

    Van írásjogom, chart mentés képként használva tudtam a rendszermappa MQL4/fajl útvonalra menteni, mi a következő lépés ?

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5