Címkézve: , ,

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • gergo00
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  Üdv Radu!

  MT5-ben található stratégia teszter, (eddig mt4-et és TDSt használtam de szükségem lenne a history adatokon való debugra és az csak mt5ben lehetséges tudomásom szerint) az van legalább olyan jó mint az mt4-es TDS-el használva?

  Az előzmények minőségére 99%-ot ír (MT5), tehát ez megfeleltethető “jó minőségű adatoknak” ?

  Köszi,
  Gergő

  Japa
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Szia Radu !
  Van egy hibajelenségem egy RBO tesztelés során.
  Tick Data Suite használó vagyok egy éve, ami szuper és kitűnő, nagyon hálás vagyok egyszerűségéért és könnyű használatáért.
  Az expertet EUR_USD devizapáron Dukascopy adatokkal folyamatosan TDS-en használva egy beállítással futtatva tesztelések során tökéletesen dolgozott, mígnem két dátumon nem azt csinálta amit kellett volna ( a rangeből kilógtak a gyertyák és a kötéseket is össze-vissza csinálta ) és elég komoly 31 %-os DD-t okozott. Szívesen küldenék fotót, de azt itt ha jól látom nem lehet. Próbáltam más MT4 -en futtatva, más nem Dukascopys adattal is futtatni, de a rajzolás, kötések – hiba – ugyanaz. Kérdésem ilyenkor mi lehet az oka ennek a jelenségnek ? Válaszodat előre is köszönöm !

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Válasz gergo00 részére:

  A kérdéseddel kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni, de valószínűsítem, hogy inkább a nem a válasz rá.

  Az MT5-ben úgy tudom, hogy nem lehet külső adatokat bevinni, a gyári adatokkal pedig panaszokat találtam korábban külföldi fórumokon.

  Egyébként mire gondolsz history adatokon való debugra alatt?

  Válasz Japa részére:

  Így látatlanban sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma az RBO futtatása kapcsán. Technikai támogatást ezzel a szoftverrel kapcsolatban Zsolt tud neked nyújtani közvetlenül. Ha gondolod, akkor kérj tőlem egy konzultációt, és akkor képernyőmegosztással ránézek az általad jelzett problémára.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.