Hozzászólások

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
  • apapirrasokatir
    Tag
    Bejegyzések száma: 8

    Szia,
    Köszönöm a segítséget! Átsiklott a figyelmem a Settings gomb felett.
    Sanyi

    apapirrasokatir
    Tag
    Bejegyzések száma: 8

    Köszi. Nos akkor marad a képernyő felbontásának növelése, mert eddig nem találtam én sem más megoldást. Közben volt lehetőségem kipróbálni egy nagyobb felbontású monitort és az bizony valóban többet jelenít meg a chartból (hosszabb idő intervallumot).
    Köszi a segítséget.
    Sanyi

    apapirrasokatir
    Tag
    Bejegyzések száma: 8
    Hozzászólás: törlés #3347

    Igen újra rajzol. Nem vagyok nagy szaki de úgy tudom az xSuper a felettes idősík adatait használja és azért rajzol újra. Viszont az xSuper még így is sokkal optimálisabb helyeken jelzi a kiszállást. A jelenlegi beállítással. Ezért is ragaszkodnék/om hozzá. Illetve ezért próbálnám azt helyreállítani, hogy újra működjön jól, mint inkább indikátort változtatni. Ki tudja mennyi idő a másik indikátort így beállítani, ha egyáltalán lehetséges. Plusz azt sem tudom, hogyan kezdhetnék neki a supertrend állítgatásainak, mert teljesen más látható a indikátorok beállítási paneljein. Én meg sajnos ehhez már nem értek.
    Az alap kérdés végül is lehetett volna az is, hogyan lehet úgy letörölni a metát, hogy az esetlegesen hibát okozó részek ne maradjanak a gépen. Mert sokat teszteltem úgy, hogy jól működött madjd váratlanul valami elromlott. Eddig nem jöttem még rá, hogyan állítsam vissza az eredeti állapotot. Pedig Uninstall programmal kitörlöm a visszamaradt alkotóelemeket (amit megtalál a program) is és ezt követően telepítem újra. Újraindítást is csinálok. Kipróbáltam másik bróker metatrader -jét is de érdekes módon ott sem működik.
    Elég kínos. Már arra is gondoltam, ha végképp nem boldogulok újra kell telepítenem a gépem, mert az oprendszer mélyén állítódott át valami?

    Köszi Radu,
    Sanyi

    apapirrasokatir
    Tag
    Bejegyzések száma: 8
    Hozzászólás: törlés #3343

    Szia Attila,
    Köszönöm a választ. Sajnos nekem ez nem megoldás, mert nem arra az
    indikátorra szól a stratégiám, de örülök, hogy próbáltál segíteni.
    Szép napot,
    Sanyi

    apapirrasokatir
    Tag
    Bejegyzések száma: 8
    Hozzászólás: törlés #3332

    Szia Radu, sziasztok.

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Backteszt-el tesztelgettem a hétvégén. Eddig. A teszter ablakba betettem az xSzuperTrend indikátort is ( mivel annak a jelzésére lépek ki). Tökéletesen működött, viszont egyszer csak valami változott, pedig nem változtattam semmi beállításon.

    Jelenleg nem számol az xSzupertrend. Vagy egyszínű zöld, vagy egyszínű piros jelzést ad, holott, pont az lenne a lényege, hogy long irány esetén zöld, short esetén piros. Ha újra ráhúzom a chartra (teszterben) akkor újra számol és kirajzolja a piros és zöld színeket, de ugye nem rakhatom rá kilépéskor minden gyertya után újra és újra, tudjam mikor kell kiszállnom. Egyébként a sima szupertrend indik jól működnek. Más indikátort nem próbáltam.

    Töröltem a teljes Metatradert. Beállításokkal együtt. Újra telepítettem. Viszont semmi nem változott. ….még a teszter beállítások is megmaradtak.

    Abba bele sem merek gondolni, hogy mi van a kereskedési chartokon.

    Tudnál segíteni? Megpróbálom újra letörölni a metát. Most figyelmesebben. Más nem jut eszembe.

    Köszi!

    Sanyi

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5