Chart terület nagyítás2014-05-25T01:48:05+00:00

Radu.hu Fórum Egyéb Chart terület nagyítás

Címkézve: , ,

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • apapirrasokatir
  Tag
  Bejegyzések száma: 8

  Szia Radu!
  Először is két link:
  1. http://www.mql5.com/en/charts/1912610/usdcad-h4-oanda-division4
  2. http://www.mql5.com/en/charts/1912448/usdcad-h4-oanda-division4
  3. http://www.mql5.com/en/charts/1912656/usdcad-h4-oanda-division4

  Az első képen látható chart területet látom jelenleg a képernyőmön, a meta adott nagyításával. A második kép tartalmát szeretném látni inkább. Viszont ha belekicsinyítek a kicsinyítés gombbal a harmadik képen látható az eredmény.
  A képek egyébként a meta “Mentés képként” funkciójával készültek úgy, hogy az elmentett kép pixelméretét állítottam.
  A lényeg annyi lenne, hogy szeretnék nagyobb területet/idő intervallumot látni a képernyőmön és habár erre való a kicsinyítés gomb, de sajnos ha azt használom nem lesznek láthatóak a záró- és nyitóárak, amik nekem fontosak lennének (kézzel kereskedem, nem robottal). Csak egyforma vastag zöld és piros vonalak láthatóak ilyenkor képernyőn.
  Jelenleg azt a megoldást találtam, hogy nagyobb felbontású képernyőt kell választanom az új gépemhez, de ez nem tűnik a legideálisabb megoldásnak, mert ahogy nő a felbontás úgy megy fel az ár is.
  Jelenleg 1280×800 -as felbontásom van, ez látható az első képlinken. Ami szükséges lenne az az 1920×1080 -as felbontással látható chart terület, ez látható a második képlinken. -szemmel látható a különbség –
  Kerestem a metában erre irányuló beállítást de nem találtam. Tudnál segíteni? Ha lehetséges, a drága képernyőbe fordított pénzt inkább a processzorba ramba videókártyába ölném inkább.
  Köszi
  Sanyi

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 645

  A második képen a felbontásod miatt ugyanazon a zoom szinten több adat fér el a képernyődön. Tudomásom szerint ezt más módon nem tudod elérni, csak ha a felbontásodat növeled.

  Megnyugtatlak: nekem 27″-es monitorom van, és 1920×1080-as felbontásom. És ez sem elég mindenre:)

  Remélem, jól értettem a kérdésed.

  apapirrasokatir
  Tag
  Bejegyzések száma: 8

  Köszi. Nos akkor marad a képernyő felbontásának növelése, mert eddig nem találtam én sem más megoldást. Közben volt lehetőségem kipróbálni egy nagyobb felbontású monitort és az bizony valóban többet jelenít meg a chartból (hosszabb idő intervallumot).
  Köszi a segítséget.
  Sanyi

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 645

  Nincs mit, jó monitor-vadászatot! 🙂

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben