Forex programozás felsőfokon – Radu.hu Fórum Egyéb Chart terület nagyítás

Címkézve: , ,

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • apapirrasokatir
  Tag
  Bejegyzések száma: 8

  Szia Radu!
  Először is két link:
  1. http://www.mql5.com/en/charts/1912610/usdcad-h4-oanda-division4
  2. http://www.mql5.com/en/charts/1912448/usdcad-h4-oanda-division4
  3. http://www.mql5.com/en/charts/1912656/usdcad-h4-oanda-division4

  Az első képen látható chart területet látom jelenleg a képernyőmön, a meta adott nagyításával. A második kép tartalmát szeretném látni inkább. Viszont ha belekicsinyítek a kicsinyítés gombbal a harmadik képen látható az eredmény.
  A képek egyébként a meta “Mentés képként” funkciójával készültek úgy, hogy az elmentett kép pixelméretét állítottam.
  A lényeg annyi lenne, hogy szeretnék nagyobb területet/idő intervallumot látni a képernyőmön és habár erre való a kicsinyítés gomb, de sajnos ha azt használom nem lesznek láthatóak a záró- és nyitóárak, amik nekem fontosak lennének (kézzel kereskedem, nem robottal). Csak egyforma vastag zöld és piros vonalak láthatóak ilyenkor képernyőn.
  Jelenleg azt a megoldást találtam, hogy nagyobb felbontású képernyőt kell választanom az új gépemhez, de ez nem tűnik a legideálisabb megoldásnak, mert ahogy nő a felbontás úgy megy fel az ár is.
  Jelenleg 1280×800 -as felbontásom van, ez látható az első képlinken. Ami szükséges lenne az az 1920×1080 -as felbontással látható chart terület, ez látható a második képlinken. -szemmel látható a különbség –
  Kerestem a metában erre irányuló beállítást de nem találtam. Tudnál segíteni? Ha lehetséges, a drága képernyőbe fordított pénzt inkább a processzorba ramba videókártyába ölném inkább.
  Köszi
  Sanyi

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  A második képen a felbontásod miatt ugyanazon a zoom szinten több adat fér el a képernyődön. Tudomásom szerint ezt más módon nem tudod elérni, csak ha a felbontásodat növeled.

  Megnyugtatlak: nekem 27″-es monitorom van, és 1920×1080-as felbontásom. És ez sem elég mindenre:)

  Remélem, jól értettem a kérdésed.

  apapirrasokatir
  Tag
  Bejegyzések száma: 8

  Köszi. Nos akkor marad a képernyő felbontásának növelése, mert eddig nem találtam én sem más megoldást. Közben volt lehetőségem kipróbálni egy nagyobb felbontású monitort és az bizony valóban többet jelenít meg a chartból (hosszabb idő intervallumot).
  Köszi a segítséget.
  Sanyi

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Nincs mit, jó monitor-vadászatot! :)

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.