Betöltő 228 és 229 build számú MetaTraderhez

Kedves látogató!

Ennek az oldalnak a tartalma már idejétmúlt.

Ide kattintva eljuthatsz a 2017-ben frissített  Jó minőségű adatok tartalomhoz.

A “házi készítésű” adatok használata problémássá válhatott azok számára, akik 228-as vagy 229-es MetaTraderre frissítettek. Most itt a megoldás!

Előzményként javaslom elolvasásra a Pontosabb adatok használata a backtesztek során és a Kiegészítés az egyénileg elkészíthető adatokhoz posztokat!

A leírás és a loaderek eredeti készítője – Birt – szólt, hogy elkészítette a két új verzióhoz a betöltő exe fájlt.

A fájlt szokásosan az MT4 telepítés gyökérkönyvtárába kell tenni, és a már korábban bemutatott módon lehet használni vele az egyéni adatokat. Természetesen a betöltő csak a 228-as és 229-es build számú terminállal működik.

Kellemes tesztelést!

A legfrissebb betöltőt és a témával kapcsolatos újdonságokat a Hasznos eszközök menüpont Jó minőségű tick adatok menüpontjában keresd!

Írta: |2017-08-21T11:57:57+00:002010. december 10., péntek|Általános|7 hozzászólás

A szerzőről:

Radulovic Attila vagyok, a radu.hu tulajdonosa és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalamon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban. Érdekel a véleményed, kérlek írd meg kommentben!

7 hozzászólás

 1. Szepi 2010. december. 13. hétfő - 19:04 - Válasz

  szia, van neked átlagár skripted?
  szepi

  • radu 2010. december. 13. hétfő - 19:28

   Csak átlagár szkriptem nincs. Milyen funkciót kéne, hogy tudjon ?

 2. drdoky 2010. december. 29. szerda - 16:11 - Válasz

  A korábbi leírás szerint mindent végigcsináltam, 229-es buildem van, a megjelent loaderrel töltöm be. Nincs is gond – elvben. A teszt 2010.01.01-től 2010.12.20-ig van beállítva, de más beállításokkal is próbáltam, és ahogy elindítom a tesztet, gyakorlatilag azonnal végez, 1 másodperc alatt végigfut a csík, és jön a hangjelzés. És nem csinál _semmit_! A generált fxt fájlok nem változnak, pontosságra 99%-ot ír ki, csak éppen nincs semmi történés. És persze, egy egy éves időszakra ilyen gyorsan nem futhatna le a teszt.

  Találkozott már valaki ilyen hibajelenséggel?

  • radu 2010. december. 29. szerda - 17:52

   Milyen operációs rendszer van a gépeden? A cikkben leírom a Vista-7 sajátosságokat, annak nézz utána. Így elsőre ezt tudom javasolni. Bár ha már 99% pontosságú a teszt, akkor ellenőrizd hogy a dátumot jól adtad-e meg (ne vedd rossz néven, velem viszonylag gyakran elő szokott fordulni). Illetve ha mindezek rendben vannak, akkor írdd meg hogy milyen instrumentumon próbálod és hogy a generált fxt fájlok mérete mekkora – lehet, hogy azokba nem került elegendő adat valamilyen oknál fogva.

  • drdoky 2010. december. 29. szerda - 19:19

   Üdv!

   Win 7-et használok, de nem az adatok helyével van a probléma, azok megfelelő helyen vannak. A dátumot többször ellenőriztem. Próbáltam EURUSD-n, és EURCHF, EURGBP párokon. EURUSD, és EURGBP 1 giga felett van kicsivel, EURCHF cirka 801 mega. Minden fájl M1-től H4-ig.

   Ugyanazokkal a beállításokkal az eredeti tadawul mt4 dolgozik, és tesztel, a loaderrel betöltött, generált fxt fájlokból nem hajlandó. Pontosabban, mint említettem, úgy csinál, mintha minden a legnagyobb rendben lefutna, de nagyon gyorsan, és a végeredmény egy nagy nulla.

  • radu 2011. január. 2. vasárnap - 16:56

   Vegyük fel a kapcsolatot Skypeon! (radu_szeged) Megtaláljuk a hibát valahogy. 🙂

 3. […] Betöltő 228 és 229 build számú MetaTraderhez […]

Hagyj üzenetet

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben