Betöltő 228 és 229 build számú MetaTraderhez

A "házi készítésű" adatok használata problémássá válhatott azok számára, akik 228-as vagy 229-es MetaTraderre frissítettek. Most itt a megoldás!

Előzményként javaslom elolvasásra a Pontosabb adatok használata a backtesztek során és a Kiegészítés az egyénileg elkészíthető adatokhoz posztokat!

A leírás és a loaderek eredeti készítője - Birt - szólt, hogy elkészítette a két új verzióhoz a betöltő exe fájlt.

A fájlt szokásosan az MT4 telepítés gyökérkönyvtárába kell tenni, és a már korábban bemutatott módon lehet használni vele az egyéni adatokat. Természetesen a betöltő csak a 228-as és 229-es build számú terminállal működik.

Kellemes tesztelést!

A legfrissebb betöltőt és a témával kapcsolatos újdonságokat a Hasznos eszközök menüpont Jó minőségű tick adatok menüpontjában keresd!

További cikkek a kategóriában

Oszd meg, ha hasznosnak találtad!

7 hozzászólás a(z) “Betöltő 228 és 229 build számú MetaTraderhez” bejegyzéshez

 1. A korábbi leírás szerint mindent végigcsináltam, 229-es buildem van, a megjelent loaderrel töltöm be. Nincs is gond - elvben. A teszt 2010.01.01-től 2010.12.20-ig van beállítva, de más beállításokkal is próbáltam, és ahogy elindítom a tesztet, gyakorlatilag azonnal végez, 1 másodperc alatt végigfut a csík, és jön a hangjelzés. És nem csinál _semmit_! A generált fxt fájlok nem változnak, pontosságra 99%-ot ír ki, csak éppen nincs semmi történés. És persze, egy egy éves időszakra ilyen gyorsan nem futhatna le a teszt.

  Találkozott már valaki ilyen hibajelenséggel?

  • Milyen operációs rendszer van a gépeden? A cikkben leírom a Vista-7 sajátosságokat, annak nézz utána. Így elsőre ezt tudom javasolni. Bár ha már 99% pontosságú a teszt, akkor ellenőrizd hogy a dátumot jól adtad-e meg (ne vedd rossz néven, velem viszonylag gyakran elő szokott fordulni). Illetve ha mindezek rendben vannak, akkor írdd meg hogy milyen instrumentumon próbálod és hogy a generált fxt fájlok mérete mekkora - lehet, hogy azokba nem került elegendő adat valamilyen oknál fogva.

  • Üdv!

   Win 7-et használok, de nem az adatok helyével van a probléma, azok megfelelő helyen vannak. A dátumot többször ellenőriztem. Próbáltam EURUSD-n, és EURCHF, EURGBP párokon. EURUSD, és EURGBP 1 giga felett van kicsivel, EURCHF cirka 801 mega. Minden fájl M1-től H4-ig.

   Ugyanazokkal a beállításokkal az eredeti tadawul mt4 dolgozik, és tesztel, a loaderrel betöltött, generált fxt fájlokból nem hajlandó. Pontosabban, mint említettem, úgy csinál, mintha minden a legnagyobb rendben lefutna, de nagyon gyorsan, és a végeredmény egy nagy nulla.

 2. Visszajelzés: Pontosabb backteszt adatok Metatrader terminálok számára | Radu MetaTrader blogja

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!