5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • TaKa
  Tag
  Bejegyzések száma: 3

  Üdv Radu!
  Klassz az oldalad és hogy segítesz mindenkinek. :)
  Olyan gondom van, hogy van egy felhő szerverem, amin Ubuntu virtual desktop 32 bit fut. Erre Wine progival telepitettem a demo MT4 platformokat. Kaptam egy robotot tesztelésre. Sajnos nem látja a Metatrader. Az asztaligépemre telepitet terminálok látják a robotot, a szerver nem. A többi robottal nincs gondom, csak ezzel.
  Van valami ötleted?
  Előre is kösz a válaszodat:
  TaKa

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Nyisd meg a rendszermappát a Fájl menü Rendszermappa megnyitása parancsával, és az így kapott elérési úton belül helyezd el a robotjaidat. Valószínű, hogy nem jó helyre másoltad be a robot fájlját.

  Bővebb leírást itt találsz a témáról. Ha nem ez lenne a gond, akkor továbbmegyünk más irányba.

  TaKa
  Tag
  Bejegyzések száma: 3

  Üdv!

  Jó helyre teszem a robot fájlt, mert ott van a többim is. Ha megnyitod a mappát, benne van a fájl, csak a platform nem látja a szerveren, az asztali gépen meg igen. :(

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  A “Rendszermappa megnyitása” paranccsal megnyitott mappában van ott a fájl? A robot csak ex4 fájl, vagy ex4+mq4? Egy fájlból áll a program? Van valamilyen külső hivatkozása (másik ex4, dll, bármi)?

  Éles kereskedéshez egyébként mindenképp Windowsos rendszert javaslok.

  TaKa
  Tag
  Bejegyzések száma: 3

  A rendszermappán belül az Mql4, azon belül expert mappában. Csak egy ex4 fájl. Hát igen, jó lenne Wines szerver, de az drága, ez havi 400huf! :)

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.