Forex programozás Fórum Egyéb Vps optimalizáláshoz

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
  • Bundasbandi
    Tag
    Bejegyzések száma: 2

    Sziasztok!

    Melyik vps-t ajánljátok tesztelésre,optimalizálásra és mekkorát és melyik oldalon?
    Olvastam a cikket róla,hogy fontos,hogy valami bika gép legyen,de sajnos nem nagyon tudok kiigazodni a kínálatok között mert rengeteg lehetőség van.Szóval a lényeg nekem a gyorsaság lenne,ne keljen hónapokat várni egy optimalizálásra.Ha tudtok akkor konkrét linket is írjatok,hogy tudjam hogy hol lehet megrendelni.
    Én ezt az oldalt néztem mert itt minimális pénzért ki is lehet próbálni egy hónapig. http://www.cloudvps.hu ez az oldalt ezért szimpatikus nagyon mert ha nem tetszik akkor csak pár száz forintot bukok,viszont gőzöm sincs melyik lenne jó egy optimhoz.
    Mindenféleképpen windows vps legyen ha kérhetem mert semmi mást nem tudok kezelni :)
    köszönöm,
    üdv Bundas

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Az optimalizáláshoz alapvetően minél magasabb processzor órajel szükséges, illetve az SSD meghajtó (lásd „Hatékony és gyors backteszt MT4 alatt” cikkemet) gyorsít még a tesztelésen.

    Ajánlani egyelőre én sem tudok, mert épp most fogok beszélni ez ügyben egy VPS szolgáltatóval, aztán talán okosabb leszek.

    A Windows alapvető elvárás, hiszen maga a platform Windowsra készült. (vannak ugyan más megoldások is, de használatuk nem feltétlen egyszerű)

    Bundasbandi
    Tag
    Bejegyzések száma: 2

    Szia!

    Igen ebben a cikkben olvastam,hogy milyen fontos a jó gép,meg látom is igazából mert van egy vps-em és rettentően lassan megy rajta az optimalizálás. A teszt az még hagyján de ez az optimalizálás szörnyű lassú.
    960 órát ír mire kész lesz és csak pár lehetőséget állítottam be neki,nem is az összes input paramétert. :(
    Ha beszéltél a vps ügyben akkor légyszíves írjál már valami tutit :)
    köszönöm.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.