Forex programozás Fórum Kérdések az MQL4 programozási nyelvvel kapcsolatban Saját gombok létrehozása expertben

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
  • filewalker
    Tag
    Bejegyzések száma: 19

    Sziasztok!

    Van esetleg tapasztalat, hogy hogyan lehetne létrehozni saját gombokat egy félautomata expertben? Gondolok itt buy-sell gombokra a charton. Sajnos azért van rá szükségem mert az én brókerem(alpari) Minden kötésemkor requotot dob. Elvileg NDD számla… Szóval azt megtudom oldani scripttel, hogy nyisson pozit ha kell, és addig ismétli amíg sikerül, de nekem ez a scriptes megoldás nem tetszett.
    Már megpróbáltam szinte mindent. Az mt4gui felejtős, mert annak ellenére hogy ingyenes, regisztrációt kér! Én meg nagyon nem szeretem az ilyen tolakodó reg. kéréses megoldást. Tudom, ingyen van. Ha nekem nem tetszik, akkor nem vagyok köteles bólogatni. Nem tartom jó dolognak, hogy bekapcsoláskor egyszer csak blokkolja a robotot pl. csúszóstop közben, mert ő most azonnal újra akar regisztrálni, vagy mert most azonnal kell frissítenie! Ez nem egy játék.
    Már próbáltam a „cfunctions_v1.0.1.mqh”-s megoldást is ami jónak tűnt, viszont ez a robot összeakad ezzel a blokkal és megtörtént, hogy kifagyasztotta az egész számítógépet. A robotom használ shell32, kernel32, importot is, messageboxot nyit, és indikátorokat ellenőriz induláskor. Ezekkel együtt viszont nem működik a cfunctions…
    Ja, és az MT4 gyorsgombjai nem jók (mert nincs money management)…
    Nagyon fontos lenne kérem segítsen aki csak tud. Bármilyen ötletet meghallgatok.
    Biztos nagyon sokan örülnénk egy ilyen megoldásnak!
    Előre is köszönöm!

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Az mt4gui-t ajánlottam volna, de leírtad számodra ez miért nem megfelelő. Amit írsz, az jogos és benne van a pakliban (mármint hogy például egyszer csak megszűnik a szolgáltatásuk), de addig is nincs még egy ilyen összeszedett, jól kezelhető és könnyen alkalmazható library. Ha a külső megoldások nem jók, akkor csináltass saját dll-t, szerintem számodra ez lenne a legjobban járható út – és akkor minden olyan lesz, mint amilyet elvársz.

    Én nem kerestem más megoldásokat, mert az mt4gui tökéletesen megfelel – így sajna nincs tippem alternatíva kapcsán.

    filewalker
    Tag
    Bejegyzések száma: 19

    Köszönöm a segítséged!
    Azért remélem, hogy talán valaki más is használ még valami hasonlót és esetleg közzé teszi.
    Én nem nagyon írok c++ban :-( . Írtam mql-ben egyet, de iszonyat lassan reagált. Szerintem is egy dll-es megoldás segíthet. Ha találok megoldást, közzé teszem a kódot.
    Köszi még egyszer, és köszi a gyors választ is!

    Radulovic Attila
    Tag
    Bejegyzések száma: 653

    Nincs mit, ha kell kontakt megbízható DLL programozóhoz, szólj!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.