Optimalizálás, tesztelés2013-03-02T11:02:13+00:00

Radu.hu Fórum Kérdések a pontos adatokkal kapcsolatban Optimalizálás, tesztelés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • folditamas
  Tag
  Bejegyzések száma: 3

  Optimalizálok egy robotot két hónapos időtávon. Kiválasztom a nekem tetsző adatsort, és ezzel visszatesztelem. Egészen más eredményeket ad, 90 %-os pontosság mellett.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 649

  Ha változó spread van a brókerednél, akkor ha az optimalizációt nyitott piac esetén végzed el, akkor egy-egy teszt az éppen aktuális változó spreaddel kerül futtatásra. Amikor kiválasztasz egy jónak tűnő eredményt, akkor az egyedi futtatásnál megint csak más lesz az aktuális spread, amivel a teszt le fog futni.

  A MT4 az egész teszt során az éppen aktuális (amikor a gombot megnyomod) spread-et használja fel az egész tesztidőszakra.

  Ha fix spreaded van, akkor érdemes még egy MT4 bugot figyelembe venni: amennyiben kezdő- és végidőpontot adtál meg az optimalizációnak, akkor ezt csak az első lépésnél veszi figyelembe az MT4. Minden további pass-ben a teljes elérhető időszakot teszteli le, emiatt kaphatsz különböző eredményeket.

  Javaslom a 99%-os adatokkal való tesztelést, amiről csomó anyagot találsz itt a blogon.

  Janos87
  Tag
  Bejegyzések száma: 2

  Hello,

  épp fut egy optimalizálásom, és a második szám kisebb, mint az első. Miért van ez? A második szám, nem a maximális lehetőségek száma?

  Köszi a választ előre is

  Üdv János

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 649

  De, én is így tudom. Valószínűleg valamilyen MT4 hibára bukkantál rá:)

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben