Nyitott pozíción a nyereség felhasználása új pozícióhoz2016-01-26T11:08:11+00:00

Radu.hu Fórum Kérdések az MQL4 programozási nyelvvel kapcsolatban Nyitott pozíción a nyereség felhasználása új pozícióhoz

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • icrammg
  Tag
  Bejegyzések száma: 31

  Sziasztok!

  A broblémám a következő. Egy nyereséges ügyletben, a kötést követő bármely időpontban, amint a nyereség elér egy, a bróker által minimálisan megadott lotmérethez elegendő összeget, a program újraköt. Gyakorlatilag felhasználja a kialakult nyereséget a money management-ben meghatározott össztőke százalékáig. Piramist épít.
  Mindaddíg csinálja ammíg a trigger fennál, vagy újra ki nem alakul a még élő kötés alatt. Hogy lehetne orvosolni ezt? A cél az lenne, hogy a nyereséget ne használja fel új kötésekre.

  A válaszokat előre is köszi!

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Ezt nem automatikusan csinálja, így van neki megadva. Ha te programoztad, akkor írd át úgy, hogy csak meghatározott feltételek teljesülésekor nyisson új pozíciót.

  icrammg
  Tag
  Bejegyzések száma: 31

  Összeollóztam, amit nem neveznék írásnak 🙂 de értem amit mondasz. A feltételrendszert kell úgy átalakítani, hogy kizárja ezt az esetet.

  Köszi!

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Így van, pontosan!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben