4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Piktor
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Sziasztok!
  Írtam egy expertet a kézi technikák tesztelésére. Gombokkal lehet kézzel nyitni az Mt4 teszter futása alatt. Az a problémám, hogy a teszter sebességét nem tudom állítani normális értékre, ha a csúszkán a 31-es re állítom akkor idegesítően lassú, ha 32-re akkor kezelhetetlenül gyors. Hogyan lehetne az expert kódjából vezérelni a sebességet.
  Valahol már olvastam, hogy lehetséges, valami expert van is rá. Ám én a sajátomban szeretném alkalmazni, nem jó a letöltése, mert nincs meg a forráskód.
  Üdv: Tamás

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Én nem tudok Neked ezzel kapcsolatban ötletet mondani, mert évekkel ezelőtt foglalkoztam ezzel, viszont kielégítő megoldást nem találtam.

  Sajnos valóban idegesítő a 31 és 32-es közti irreális sebességkülönbség. Ez viszont alapvetően nem programozási kérdés – bár persze köze hozzá, ugyanis ha egy expert sok feladatot végez, akkor eleve lassabban fog futni.

  Éppen ezért üdvözítő megoldással én még nem találkoztam.

  Piktor
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Köszönöm a választ!
  Közben találtam az mql5 oldalon olyan forráskódot, ami valahogyan segít a dolgon. Arról van szó, hogy ha lassabb fokozaton van a teszter, akkor ha nem rajzol ki minden tick-et, úgy gyorsabb lesz. Mivel én órás idősíkon dolgozom, ezért nem gond, ha nincs kirajzolva, csak legyen figyelembe véve. Tehát gyakorlatilag mindegy nekem, hogy az órás gyertya melyik tick-jében kerül zárásra a kistoppolt pozíció, viszont ezzel kalibrálható a sebesség.
  Ez kód ráadásul nem expertben, hanem indikátorban van, így csak fel kell tenni bármely expert mellé a teszthez.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Köszönöm, hogy megírtad! Legközelebb a linket se feledd, hogy másnak is tudjunk segíteni vele :)

  Egyébként a kontroll pontos / csak az árak megnyitása tesztelési módok is megfelelőek lehetnek számodra. Azokat próbáltad már?

  Piktor erről az indikátorról beszél.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.