Mt4 teszter vizuális mód sebessége2017-05-15T23:31:56+00:00

Radu.hu Fórum Kérdések az MQL4 programozási nyelvvel kapcsolatban Mt4 teszter vizuális mód sebessége

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Piktor
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Sziasztok!
  Írtam egy expertet a kézi technikák tesztelésére. Gombokkal lehet kézzel nyitni az Mt4 teszter futása alatt. Az a problémám, hogy a teszter sebességét nem tudom állítani normális értékre, ha a csúszkán a 31-es re állítom akkor idegesítően lassú, ha 32-re akkor kezelhetetlenül gyors. Hogyan lehetne az expert kódjából vezérelni a sebességet.
  Valahol már olvastam, hogy lehetséges, valami expert van is rá. Ám én a sajátomban szeretném alkalmazni, nem jó a letöltése, mert nincs meg a forráskód.
  Üdv: Tamás

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Én nem tudok Neked ezzel kapcsolatban ötletet mondani, mert évekkel ezelőtt foglalkoztam ezzel, viszont kielégítő megoldást nem találtam.

  Sajnos valóban idegesítő a 31 és 32-es közti irreális sebességkülönbség. Ez viszont alapvetően nem programozási kérdés – bár persze köze hozzá, ugyanis ha egy expert sok feladatot végez, akkor eleve lassabban fog futni.

  Éppen ezért üdvözítő megoldással én még nem találkoztam.

  Piktor
  Tag
  Bejegyzések száma: 6

  Köszönöm a választ!
  Közben találtam az mql5 oldalon olyan forráskódot, ami valahogyan segít a dolgon. Arról van szó, hogy ha lassabb fokozaton van a teszter, akkor ha nem rajzol ki minden tick-et, úgy gyorsabb lesz. Mivel én órás idősíkon dolgozom, ezért nem gond, ha nincs kirajzolva, csak legyen figyelembe véve. Tehát gyakorlatilag mindegy nekem, hogy az órás gyertya melyik tick-jében kerül zárásra a kistoppolt pozíció, viszont ezzel kalibrálható a sebesség.
  Ez kód ráadásul nem expertben, hanem indikátorban van, így csak fel kell tenni bármely expert mellé a teszthez.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Köszönöm, hogy megírtad! Legközelebb a linket se feledd, hogy másnak is tudjunk segíteni vele 🙂

  Egyébként a kontroll pontos / csak az árak megnyitása tesztelési módok is megfelelőek lehetnek számodra. Azokat próbáltad már?

  Piktor erről az indikátorról beszél.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben