MQL5 szignálszolgáltatás és vps probléma2017-03-02T21:40:41+00:00

Radu.hu Fórum Egyéb MQL5 szignálszolgáltatás és vps probléma

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • lacgab
  Tag
  Bejegyzések száma: 2

  Kedves Radu!

  Először is engedd meg, hogy gratuláljak az oldaladhoz és a hozzáállásodhoz.
  A következő a problémám:
  Február hónap elején regisztráltam az MQL5 oldalán. Szignálszolgáltatást vásároltam vps szolgáltatással együtt. Teljesen jól működött a dolog. Március 1-én járt le az előfizetés. Meg szerettem volna hosszabítani és úgy tűnt, sikerült is. Aznap elvileg elindult a szignál is és a vps is. Ment az asztali gép, majd később le lett állítva. Én már nem voltam otthon, így telefonon láttam a bekötődő pozíciókat. Néhány óra múlva ránéztem a szignál szolgáltató számlatörténetére, láttam, hogy a nálam aktívan futó kötések nála már le lettek zárva. Volt izgalom. Manuálisan leállítottam a pozíciókat telefonon. Viszont ez már gyanús volt. Az 1 hónap alatt soha nem volt ilyen. Aznap később még volt kéz pozíció indítás a szignál szolgáltatójának, ami nálam is el kellett volna induljon, de nem tette. Azóta nem nyit pozíciót az mt4-em, hiába vagyok előfizetve a vps-re és a szignálra is. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Írtam a supportnak. Nem válaszoltak.
  Az MQL5 oldalán látszik a tranzakció kifizetése. Az MT4-ben a szignál szolgáltató és a vps is látszik a számlám alatt. Bár a szignál szolgáltató neve melletti ikon nem zölden, hanem sárgán világít. A migráció nem lehetséges, mert nincs kapcsolat a szignál szolgáltatójával. A másik, hogy nem mindig jegyzi meg az MT4 a szignál beállításait…!
  Ha ilyen esetben újratelepítem az MT4-et, a szolgáltatás és a vps megmarad a számlámhoz tartozóan?

  Köszönöm megtisztelő válaszod!

  Képet mellékelek!

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=962mt4.jpg

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=393mql5_m_d.jpg

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Üdvözöllek!

  Örülök, hogy tetszik a blog és köszönöm szépen, hogy visszajelzést adtál. Most láttam csak a bejegyzésed, mindezidáig elkerülte a figyelmem.

  A MetaQuotes-fél szignál- és VPS szolgáltatást még nem használtam, így ebben gyakorlati tanácsot nem fogok tudni Neked adni. Az előfizetések – ha minden igaz – az MQL5 fiókodhoz tartoznak, így megérhet egy próbát az újratelepítés. Lehet, hogy azóta meg is tetted már. Mire jutottál?

  Egyébként ilyen problémákkal kapcsolatban sajnos mindig a support a legrelevánsabb út – tudom, hogy nem szeretnek reagálni és rendkívül szelektíven válaszolnak.

  lacgab
  Tag
  Bejegyzések száma: 2

  Kedves Radu!

  Köszönöm a válaszod. Valóban náluk volt a hiba és miután azt írtam nekik, hogy ha nem reagálnak, akkor felfüggesztem az előfizetést. Aztˇhiszem ez volt a “varázsszó”!
  Még egyszer köszönöm!

  Üdv!

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Szuper, ez jó hír! Örülök, hogy megoldódott!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben