mql4 program védelem2013-12-09T17:29:33+00:00

Címkézve: 

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • kilroy007
  Tag
  Bejegyzések száma: 1

  Sziasztok,

  Készítettem egy kis mql4 programot (robotot). Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetséges úgy levédeni, hogy ha valakinek odaadom, akkor az a robotot csak ő tudja futtatni (azaz ne tudja továbbküldeni pl. emailen úgy, hogy mások is használhassák).

  Köszi előre is.

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Programkód szintjén alap védelmet tudsz a programnak adni. Például számlaszámra, vagy lejárati időre korlátozhatod. A “végterméket”, azaz az .ex4 kiterjesztésű fájlt add oda ezek után.

  Amennyiben a programot visszafejtik, ez az egyszerű védelem kiiktatható. Totális védelem nincs, bár vannak rá próbálkozások – keress rá az MQL Lock -ra google-ben.

  Alapvetően az emberek elenyésző része foglalkozik visszafejtéssel, ezért végig kell gondolnod hogy mennyi energiát töltesz a védelem alkalmazásával, amit végül aki igazán akar, úgyis fel tud törni.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben