Modelling Quality: 50%2014-02-25T21:16:12+00:00

Radu.hu Fórum Kérdések a pontos adatokkal kapcsolatban Modelling Quality: 50%

Címkézve: , ,

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Janos87
  Tag
  Bejegyzések száma: 2

  Hello Radu,

  először is köszönöm a Dukascopyval kapcsolatosan leírtakat.

  Másodszor, letöltöttem a Tickstory Lite 1.3 verziót és az új MT4 610 verziót. Letöltöttem az adatokat ahogy leírtad, 545+, idősík rendben, MT4 indítás TSL-ből. Lefuttatom a tesztert és 50 vagy 52,5% os modelling quality-t ír ki. Okozhatja ezt még a friss és hibás TSL vagy MT4? Valamint, milyen esetekben kaphatunk 50%-os modelling qualityt.

  A választ előre is köszönöm

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 646

  Régen a modelling qualitynek 99-es vagy 99,9 -nek kellett lennie. Mostanában a modelling quality n/a esetén is azt jelentheti, hogy működik a Tickstorys trükközés.

  Esetedben ez nem igaz, hiszen az 50% nem jöhet ki másként, csak ha a beépített MT4 adatokat használod. Elképzelhető, hogy az elkészült kiexportált FXT adatfájlok nem a megfelelő helyen vannak (egyébként hibaüzenetet kapnál nagy valószínűséggel).

  Amennyiben a Windowsodban a Felhasználói Fiókok Felügyelete be van kapcsolva, érdemes azt kikapcsolni, és úgy újrapróbálni mindent. A MT4 helyes elérési útjának beállítása nagyon fontos, ebbe a levesbe pedig a fiókfelügyelet előszeretettel köp bele.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben