Metatrader futtatás Linux alatt2016-09-14T12:32:11+00:00

Radu.hu Fórum Egyéb Metatrader futtatás Linux alatt

Címkézve: 

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • apapirrasokatir
  Tag
  Bejegyzések száma: 8

  Szia Attila,
  Szerinted a Metatraderre írt saját indikátorok, expertek és scriptek vajon működinek-e egy olyan Linux-ra telepített Metatrader-nél amit lehet is Linux-ra telepíteni?
  Most láttam, hogy végre van Linuxos Metatrader a brokeremnél ami talán megoldaná, hogy át tudjak állni Windows-ról Linux-ra.
  A linux alá telepített windos-os megoldást ismerem. Az a verzió nem feltétlenül érdekel, mert ahhoz is ugye kell egy Windows, illetve a Wine-os megoldás sem feltétlenül, hiszen ott arról van szó, hogy Windows-os Metát telepítek a Linuxra és azt futtatom Wine-al (ha jól tudom).
  Szóval: Linuxos Metán elfutnak vajon az saját kiegészítőim, amik Windows-os Metára készültek.
  Ha nem, és van ötleted a megoldásra nagyon örülnék.
  Köszönöm a segítséget!
  Sanyi

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 651

  Nincsen külön linuxos MT4, csak emuláció létezik Wine segítségével. Az így futtatott MT4-en jellemzően rendben működnek azok az indikátorok, amelyek nem használnak külön DLL funkciókat. (A DLL funkciók ritkán szükségesek indikátorokhoz). A DLL fájlokat alkalmazó indikátorok sikeres futtatása pedig attól függ, hogy mennyire igénylik az “igazi” Windows jelenlétét.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Adhatok Neked még több ingyenes tartalmat?

Értesítelek hetente megjelenő új tartalmaimról.

Hozzájárulok, hogy az adatvédelmi nyilatkozat szerint biztonságosan kezeld megadott adataimat, valamint hasznos anyagokat és egyedi ajánlatokat küldj nekem termékeiddel, szolgáltatásaiddal kapcsolatban e-mailben