Forex programozás Fórum Kérdések a pontos adatokkal kapcsolatban megorulok ..mt4 f8 al nem a jo helyrol a d-rol hanem a c app data rol indul

Címkézve: 

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Bejegyzés
 • elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  Ket nap alatt mindent kiprobaltam….megorulok ..mt4 f8 al nem a jo helyrol a d-rol hanem a c app data rol indul…tehat ha tickstory bol akarom launcholni az mt4 em akkor nem akarja berakni a megfelelo foldert hanem a c-bol tolti be….ha barki tud vmit kerlek irjatok!tudom az egeszet es minden jol van bealitva…vmi masrol van szo nem a progi setuprol.
  Koszi
  Krisztian

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  A /portable kapcsolót add meg a „rakétaindító állvány” szövegdobozba. (Ez valójában Launcher akar lenni, csak félrefordították).

  Ezáltal a MT4 nem az AppData-ba helyezi a munkakönyvtárt, hanem a telepítési könyvtárba.

  Arra is figyelj, hogy Tickstory-ban az MT4 beállításoknál ne az AppData-s könyvtár legyen exportálásnál kijelölve, mert a fájlokat is rakhatja oda.

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  Nagyon koszonom a gyors valaszod,
  ok a kep az nem fog menni …
  az ikon at van mar nevezve portable nek=ez lenne a „rakétaindító állvány”?

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  a desktop on atneveztem az ikon t es automatikusan ha arra kattintok kulso konyvtarat nyitja, ugyanezt a kulso konyvtarat adtam meg a tools beallitasnal a tickstoryban igazabol az Appdata konyvtarat meg se tudnam adni mert windows 8 nem engedi.de amikor f8 at nyomok mindig az Appdata konyvtarat nyitja meg ahol nincsennek adatok a tickstory bol…..annyira elegem van…igazabol diplomamunkat irok es ahhoz kellene…segitseg!!!!:) (18 napom maradt a robot az keszen kb minden keszen csak adatok kellenek es mivel R ban fogok utana programozni nagyon kell a tickstory hgy adatok mindenhol ugyanazok legyenek..

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  765 a buildem de likeoltam es a launcher el is inditja…csak nem a jo konyvtarat …pedig minden jol van beallitva …kivulrol fujom mar a tickstory helpjet

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  nem tudom hgy kell kepet kuldeni…a masik megoldas az lenne ha az Appdata t meg tudnam adni installacios folder nek …bar nem tudom hgy ennek van e barmi ertelme…es nincs ilyen lehetoseg ugy tunik

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  A Fájl – Beállítások – MT4 beállítások panelen az MT4 Data folder melletti kiválasztás gombot nyomd meg. Ott a felugró ablakban kiválasztható lesz az AppData és a telepítési könyvtár is. Ez az, amit keresel.

  Mindemellett a /portable kapcsolót is meg kell adnod a „rakétaindító állvány” mezőben :)

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  irtad:”A Fájl – Beállítások – MT4 beállítások panelen az MT4 Data folder melletti kiválasztás gombot nyomd meg. Ott a felugró ablakban kiválasztható lesz az AppData és a telepítési könyvtár is. Ez az, amit keresel.” sajnos ezen mar tul vagyok…figyelj ..nem tudom ilyet lehet-e…en Daniaban elek es itt is tanulok..viszont ha benne lennel egy olyanban pl hgy skype 10 perc akkor share screen en meg tudnam mutatni mi a problemam.
  A lenyeg hgy mar ertem mit irtal de en ezeket sajnos mar kiprobaltam …es tenyleg fogalmam sincs…mar minden kulonbozo lehetoseget kiprobaltam…a skype nevem: elargoelargo es profil ban blablabla van irva mindenhova,,,ha benne vagy nagyon halas lennek…

  elargooanda
  Tag
  Bejegyzések száma: 7

  sikerult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) mar mukodik

  es nem csinaltam semmi mast mint legutobb…erthetetlen…szval megjelent a 99%os minoseg

  Radulovic Attila
  Tag
  Bejegyzések száma: 653

  Remek:)

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.